Airfryer gehaktballen met een verstopt eitje erin

Gehaktballen komen keer op keer perfect uit de Airfryer. Soms kan een Airfryer wel een beetje gaan roken bij de bereiding van vetter vlees, zo ook bij gehaktballen. Het gebruik van een spatrek biedt hier een oplossing in. Je kunt ook eieren koken in de Airfryer en deze vervolgens gepeld in een gehaktbal verstoppen.

Er zijn vele benamingen voor dit gerecht zoals Schots ei of een vogelnestje. Wij noemen het gewoon een gehaktbal met ei. Bekijk hieronder het recept!

Ingredienten

- 300 gram gehakt
- Gehaktkruiden
- Half geklutst ei
- 2 gekookte eiren

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de kruiden en het geklutste ei.
Maak 2 delen van het gehakt.
Vouw het gehakt om een gepeld hardgekookt ei.
Bak 7 minuten op 200 graden.
Vervolgens 7 minuten 150 graden.

Bekijk nog meer heerlijke gerechten op ons Airfryertotaal Youtube kanaal!