Over ons

Jaren terug kochten wij onze allereerste Aifryer van Philips, toen het hele ‘Airfry’ concept nog in de kinderschoenen stond. Nu jaren later zijn er meer dan een miljoen huishoudens met een Airfryer in huis. Wij experimenteren al vanaf het begin met de Airfryer qua recepten en deze hebben wij ook allemaal gebundeld in Airfryer recepten kookboeken. Naast de boeken onderhouden wij ook de Facebookpagina ‘Airfryer recepten’. Hierop verschijnen wekelijks leuke Airfryer recepten en tips.

Toch hadden wij het gevoel dat er qua Airfryer accessoires nog wat mistte in de hele ‘scene’. Aangezien heel veel mensen verschillende Airfryers hebben, zijn er ook verschillende binnenmaten waardoor het soms lastig is de juiste accessoiressen te vinden. Op onze site vind je voor ieder type Airfryer handige accessoires om nog meer uit jouw apparaat te halen. Ook werken wij recepten uit die perfect aansluiten op die accessoires, zo weet je gelijk wat je er allemaal mee kunt maken.

AirfryerTotaal.nl is de plek waar iedere Airfryer gebruiker terecht kan om echt het maximale uit dat prachtige apparaat te halen!