Informatie

Op zoek naar informatie omtrent de Airfryer? Hier vind je alles wat jij wilt weten!

Airfryer recepten
Veel mensen maken alleen maar patat of snacks in de Airfryer, maar je kunt nog zoveel meer met dit geweldige apparaat klaar maken! Wat dacht je van vers brood, taarten, biefstuk, beenham, complete ontbijtjes, eieren in alle vormen en maten, garnalen, gevulde broodjes.. noem maar op. Bekijk snel onze Airfryer recepten om inspiratie op te doen!

Airfryer kookboeken
Onze jarenlange ervaring met Airfryers hebben wij gebundeld in kookboeken. Wij hebben nu vier kookboeken op de markt gebracht; ‘Simpele Airfryer gerechten’, ‘Airfryer Tosti’s en Broodjes’, ‘Afvallen met Airfryer’ en ‘Simpele Airfryer gerechten deel 2’. 

Elke boek bevat om en nabij zo’n 50 uiteenlopende recepten. Duizenden tevreden kopers met alleen maar positieve recensies van mensen die nu het maximale uit de Airfryer halen. 

Airfryer accessoires
Om nog meer uit een Airfryer te halen is het handig om er een aantal geschikte accessoires bij aan te schaffen. Het is soms lastig te bepalen of een bepaald type accessoires in jouw Airfryer past. Daarom hebben wij vrijwel elke Airfryer opgemeten en op basis daarvan accessoires geselecteerd. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan of een bepaald type accessoire wel in jouw apparaat past.

Airfryer baktijden
Mensen onderschatten soms wat je allemaal in een Airfryer kunt klaarmaken, eigenlijk alles! Om het nog gemakkelijker te maken hebben wij zoveel mogelijk baktijden van diverse alledaagse producten gebundeld in een grote lijst. Super handig!

Airfryer schoonmaken
Het is niet altijd even makkelijk om een Airfryer goed schoon te krijgen, daarom hebben wij een uitgebreide uitleg gemaakt om je daarbij te helpen. Eindelijk geen vieze luchtjes meer tijdens het Airfryen!

Welke Airfryer is het beste?
Nadat Philips is begonnen met het maken van Airfryers, zijn er inmiddels enorm veel verschillende Airfryers verkrijgbaar van diverse merken. In dit artikel bekijken we de vele verschillende Airfryers en welke Airfryer nou eigenlijk het beste is. Een must-read als je een nieuwe Airfryer wilt kopen!

Wat is een Airfryer? Hoe werkt een Airfryer?
De Airfryer is een keukenapparaat waarmee je eten kunt bereiden middels hete lucht. Het apparaat kan de ouderwetse frituurpan en zelfs oven vervangen. Bij de oude frituurpan wordt er nog gebruik gemaakt van frituurvet maar bij de Airfryer wordt er enkel en alleen gebruik gemaakt van hete lucht. Lees er alles over!

Is eten uit de Airfryer lekker?
Is eten uit de Airfryer lekker? Dit is iets wat heel veel mensen zonder Airfryer zich afvragen. Wij zeggen volmondig, ja! Maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten en zullen er altijd mensen zijn die het vinden tegenvallen. Wij weten wel dat je met een Airfryer veel meer kunt dan alleen maar frituren.

Wat bereiden in een Airfryer?
Je hoort de laatste al zoveel over de Airfryer, maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee. Wat bereiden mensen in een Airfryer? Er is heel veel mogelijk met dit wonderlijke apparaat. Bakken, grillen en stomen is allemaal geen probleem voor dit kleine keukenwonder.Wij laten jou zien wat wij allemaal bereiden in de Airfryer.

Wat zijn de voordelen van een Airfryer? (en nadelen)
De Airfryer beging steeds meer geluid te maken in jouw omgeving en op het Internet. Wat is er toch zo speciaal aan deze heteluchtfriteuse en wat zijn de voordelen(en nadelen) van dit revolutionaire apparaat? Wij zijn voor jou op onderzoek uitgegaan om het onderste uit de kan(of Airfryer) te halen!