Hou jij echt van garnalen? Dan is dit restaurantwaardige recept echt wat voor jou. De combinatie van alle kruiden komen zo goed samen met de garnalen dat je jezelf haast in een Spaans tapas restaurant waant. Veel eet plezier gewenst!
Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!
Ingrediënten
- 4 teentjes knoflook fijnsgesneden
- 150 ml olijfolie extra vierge
- 2 eetlepel paprikapoeder
- 1 eetlepel cayennepeper of meer naar smaak
- zout naar smaak
- 1 eetlepel Sriracha saus
- 1 eetlepel Worcestershire saus
- 300 gram gamba's gepeld en schoongemaakt
Instructies
- Snij de knoflook fijn.
- Meng de knoflook samen met alle ingredienten in een ovenvaste schaal.
- Goed roeren en voeg vervolgens de gamba's toe.
- Bak het geheel 8 – 10 minuten op 200 graden in de Airfryer.
- Bekijk nog eens alle instructies in de onderstaande video voor de bereidingswijze