Heerlijke klassieker: Philly Cheese Steak sandwich uit de Airfryer

De Philly Cheese Steak is een klassieke combinatie die we in dit recept ombouwen tot een heerlijke sandwich variant speciaal voor in de Airfryer. De Philly Cheese Steak kent zijn oorsprong in Philadelphia, Amerika. Deze sandwich wordt gevuld met rosbief, groene paprika, ui en cheddar kaas. Perfect voor de grote lunch!

Ingredienten

• 2 sneden ambachtelijk brood
• 100 gram rosbief of dunne reepjes biefstuk
• 2 plakken jonge kaas
• halve ui
• halve groene paprika
• peper en zout

Bereidingswijze

• snijd de ui in dunne halve ringen en de paprika in dunne reepjes.
• Bak de ui en de paprika kort aan in een koekenpan met wat olie.
• Beleg één kant van het brood met kaas, daar bovenop de rosbief en breng op smaak met wat zout en peper.
• Leg bovenop de rosbief de gebakken ui en paprika, vouw de sandwich dicht en smeer de buitenkanten in met een laagje boter
• Bak de sandwich voor circa 7 minuten op 190 graden in een voorverwarmde Airfryer

TIP: Lekker met een barbecue sausje

Bekijk nog meer heerlijke gerechten op ons Airfryertotaal Youtube kanaal!