
Even genoeg gehad van gekookte aardappelen? Dan is deze aardappel tortilla misschien wel iets voor jou. Het gerecht lijkt door de gesmolten ham en kaas een beetje op een cordon bleu, maar dan met aardappel. Erg lekker uit je Airfryer!
Even genoeg gehad van gekookte aardappelen? Dan is deze aardappel tortilla misschien wel iets voor jou. Het gerecht lijkt door de gesmolten ham en kaas een beetje op een cordon bleu, maar dan met aardappel. Erg lekker uit je Airfryer!
• 500 gram aardappelen
• 150 gram bloem
•1 ei
• 6 plakken ham
• 6 plakken kaas
• peper en zout
1. Kook de aardappelen in hun schil in de Airfryer voor circa 25 minuten op 150 graden.
2. Ontdoe de aardappelen van hun schil en prak ze fijn met een vork.
3. Voeg het ei, bloem en peper en zout toe aan de puree en kneed het tot een elgaal deeg
4. Verdeel het deeg in 2 delen en maak 2 gelijke dikke pannenkoeken.
5. Bekleed een deel met de ham en kaas en leg het andere deel daar bovenop.
6. Bak de tortilla voor 13 minuten op 180 graden op de bakplaat goudbruin en draai halverwege om.
Vul hieronder je e-mailadres in, na bevestiging ontvang je een mailtje met de download link voor het gratis e-book!
Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:
Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: