Heerlijk bij het ontbijt: Wentelteefjes Sticks uit de Airfryer

Ontdek de ultieme zoete verleiding die je binnen no-time op tafel tovert: Wentelteefjes Sticks uit de Airfryer. Dit verrassend eenvoudige recept tovert een klassieke favoriet om in een moderne lekkernij, perfect voor een luie zondagochtend, een feestelijk brunch of als smakelijke snack. Dankzij de Airfryer geniet je van een minder vette variant van de traditionele wentelteefjes, zonder in te leveren op de smeuïge binnenkant en knapperige buitenkant waar we allemaal zo van houden. Met slechts een handjevol ingrediënten creëer je een onweerstaanbaar gerecht dat jong en oud zal bekoren.

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten:

  • Wit brood
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel suiker
  • Vanille-aroma
  • Een scheutje melk
  • Kaneel

Bereidingswijze:

  1. Begin met het snijden van het witbrood in strookjes, ideaal voor het dippen en eten.
  2. Pak een kom en combineer hierin de eieren, suiker, een paar druppels vanille-aroma en een scheutje melk. Klop deze mix goed door elkaar tot een gladde massa.
  3. Strooi wat kaneel op een apart bordje, klaar om de broodsticks hun specifieke smaak te geven.
  4. Dip de gesneden broodstroken eerst volledig in de ei-mix, zorg ervoor dat elke kant goed bedekt is.
  5. Haal ze vervolgens door de kaneel, zodat ze rondom een fijne kaneellaag krijgen.
  6. Plaats de wentelteefjes sticks in de Airfryer en bak ze gedurende 6 minuten op 200°C, tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  7. Haal de wentelteefjes uit de Airfryer en garneer ze met een lichte bestuiving van poedersuiker voor die perfecte zoete afwerking.

Serveer deze heerlijke wentelteefjes sticks warm voor het beste resultaat. Ze zijn heerlijk op zichzelf, maar voor een extra decadente ervaring kun je ze serveren met vers fruit, een toef slagroom, of een drizzle van je favoriete siroop. Dit recept is niet alleen een feest voor de smaakpapillen maar ook een visueel genot, waardoor het de perfecte keuze is om indruk te maken op je gasten of om jezelf te verwennen. Eet smakelijk!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Bestel nu onze Airfryer kookboeken!De lekkerste Airfryer gerechten

10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'