
Bananencake kent vele variaties. Wij laten zien hoe je deze heerlijke cake eenvoudig in de Airfryer bakt. Daarnaast is deze bananencake ook nog eens gezond. Perfect dus voor een gezonde levensstijl en lekker snackmomentje!
Bananencake kent vele variaties. Wij laten zien hoe je deze heerlijke cake eenvoudig in de Airfryer bakt. Daarnaast is deze bananencake ook nog eens gezond. Perfect dus voor een gezonde levensstijl en lekker snackmomentje!
• 120 gram havermout
• 4 bananen
• 3 eieren
• handje rozijnen
• 2 eetlepels bakpoeder
• snufje kaneel
• eetlepel olijfolie
1. Bekleed een springvorm met bakpapier.
2. Snijd een banaan in circa 15 dunne plakjes en zet deze apart.
3. Meng de overige banaan samen met de eieren en olijfolie tot een glad beslag.
4. Voeg de rozijnen, kaneel, havermout en bakpoeder al roerend aan het beslag.
5. Giet het beslag in de springvorm en bekleed de bovenkant met de overige plakjes banaan.
6. Bak de bananencake voor circa 30 minuten op 170 graden in de Airfryer.
Vul hieronder je e-mailadres in, na bevestiging ontvang je een mailtje met de download link voor het gratis e-book!
Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:
Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: