Deze marshmallow dip heeft maar 2 ingrediënten en is perfect voor een avondje Netflix!

Dompel jezelf onder in de ultieme zoetheid met deze eenvoudige maar onweerstaanbare marshmallow dip, bereid in je Airfryer. De zachte kinderchocolade vormt samen met de gesmolten marshmallows een hemelse combinatie die perfect is om te dippen met je favoriete biscuitjes. Binnen enkele minuten tover je een verrassend dessert op tafel dat zowel bij kinderen als volwassenen in de smaak zal vallen.

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten:

  • 1 pak kinderchocolade
  • 1 zak marshmallows
  • Biscuitjes naar keuze voor het dippen

Instructies:

  1. Open het pak kinderchocolade en leg de reepjes naast elkaar op de bodem van een quichevorm die geschikt is voor gebruik in de Airfryer. (Zo’n quichevorm kun je vinden op airfryertotaal.nl.)
  2. Bedek de chocoladelaag gelijkmatig met de marshmallows. Zorg ervoor dat het hele oppervlak bedekt is; de marshmallows mogen best een beetje tegen elkaar aan liggen voor een goede ‘dip’ consistentie.
  3. Preheat je Airfryer op 175 graden Celsius.
  4. Plaats de quichevorm in de Airfryer en bak de marshmallows en kinderchocolade voor ongeveer 5 minuten, of tot de marshmallows goudbruin en bubbelend zijn.
  5. Houd de Airfryer goed in de gaten om te voorkomen dat de marshmallows verbranden; ze kunnen heel snel van perfect gesmolten naar te donker gaan.
  6. Haal de quichevorm voorzichtig uit de Airfryer (let op, deze is heet!) en plaats deze op een hittebestendige ondergrond.
  7. Serveer de marshmallow-chocolade dip onmiddellijk, terwijl het nog warm en gesmolten is. Gebruik biscuitjes om te dippen en geniet van de zachte, smeuïge mix van chocolade en marshmallow.

Deze dip is perfect voor een feestje, een filmavond, of wanneer je simpelweg behoefte hebt aan een zoete traktatie die snel en gemakkelijk te maken is. Smakelijk dippen!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!