Wist je dat je wentelteefjes ook binnen 5 minuten in de Airfryer kunt maken?

Trakteer jezelf op een nostalgisch ontbijt met een moderne twist: Wentelteefjes uit de Airfryer! Dit recept is een eenvoudige en snelle manier om je ochtend een vrolijke start te geven of om een heerlijke brunch te serveren. Vergeet het lang wachten bij het fornuis; jouw Airfryer transformeert eenvoudige boterhammen tot een warm, luchtig, en verrukkelijk ontbijt met een vleugje kaneel en zoetheid. Bereid je voor op een hemelse ervaring die je smaakpapillen zal verrassen!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten:

 • Boterhammen
 • Boter
 • 1 ei
 • 1 eetlepel bruine suiker
 • 100 ml melk
 • Snufje kaneel

Bereidingswijze:

 1. Voorverwarmen: Begin met het voorverwarmen van je Airfryer op 185 graden Celsius. Een goed voorverwarmde Airfryer zorgt voor een gelijkmatige bereiding en een perfect gouden korst.
 2. Boterhammen voorbereiden: Smeer één zijde van de boterhammen in met een dun laagje boter. Dit zorgt voor een mooie, goudbruine en knapperige buitenkant.
 3. Ei-mix maken: Klop in een diep bord of ondiepe kom het ei, de bruine suiker, melk, en een snufje kaneel door elkaar. Zorg dat het goed gemengd is voor een egale, zoet gekruide smaak.
 4. Dopen: Dompel de boterhammen één voor één in de ei-mix, zorg dat beide kanten goed bedekt zijn. Leg vervolgens twee boterhammen op elkaar met de beboterde kanten naar buiten.
 5. Bakken: Leg de boterhammen in de Airfryer en bak ze voor ongeveer 5 minuten, of tot ze goudbruin en krokant zijn. Afhankelijk van je Airfryer kun je de tijd iets aanpassen voor de perfecte textuur.
 6. Serveren: Haal de wentelteefjes voorzichtig uit de Airfryer en serveer ze warm. Ze zijn heerlijk met een beetje extra kaneel, een scheutje siroop, of je favoriete fruit.

Geniet van deze heerlijke wentelteefjes, klaar in een handomdraai met de hulp van je Airfryer! Perfect voor een zoet begin van je dag of als een luxe toevoeging aan je brunchtafel. Eet smakelijk!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!