Een snel & lekker ontbijt: Airfryer ham-kaas-ui broodjes uit de Airfryer!

Deze heerlijke Airfryer ham kaas ui broodjes zijn de perfecte snack voor elke gelegenheid. Of je nu een gezellige avond plant met vrienden of op zoek bent naar een snelle en smakelijke lunch, deze broodjes zullen gegarandeerd in de smaak vallen. De combinatie van zoute hamblokjes, smeuïge kaas, en de scherpte van de ui, afgemaakt met een vleugje peterselie, biedt een explosie van smaken bij elke hap!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten

  • 4 kaiserbroodjes
  • 60 gram geraspte kaas
  • 60 gram hamblokjes
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 eetlepels mayonaise
  • Peterselie ter garnering

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding: Neem de hamblokjes en de fijngesneden ui en doe ze samen in een blender. Mix tot een grove samenstelling.
  2. Mix Maken: Schep de ham-ui mix in een kom. Voeg hier de geraspte kaas en de mayonaise aan toe. Meng alles goed door elkaar tot een smeuïge topping.
  3. Broodjes Besmeren: Pak de kaiserbroodjes en snijd ze eventueel lichtjes in. Smeer de bovenkant van de broodjes royaal in met de ham-kaas-ui mix.
  4. Airfryer Tijd: Plaats de broodjes in de Airfryer. Stel deze in op 180°C en laat ze in ongeveer 8 minuten goudbruin en krokant bakken.
  5. Serveren: Haal de broodjes uit de Airfryer en garneer ze met wat verse peterselie voor kleur en extra smaak.

Serveer de broodjes warm en geniet van de heerlijke combinatie van smaken. Deze Airfryer ham kaas ui broodjes zijn niet alleen gemakkelijk te maken, maar ook onweerstaanbaar lekker. Smakelijk eten!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!