Er zijn maar weinig mensen die nog nooit Chinees hebben afgehaald. Je kent dan vast ook wel die grote loempia’s met veel taugé van de Chinees? Super lekker en enorm goed gevuld. Met dit recept maak je de loempia in een taartvorm. Je bakt dit gerecht heerlijk krokant in de Airfryer, ideaal als één eenpansgerecht!
Ons nieuwste Airfryer kookboek Simpele Airfryer Gerechten deel 4 is nu verkrijgbaar, bomvol met heerlijke gerechten, gemakkelijk klaar te maken in jouw Airfryer!

Voorbereidingstijd: 10 min
Bereidingstijd: 20 min
Porties: 2
Ingrediënten
- 300 gram
- 400 gram
- 8 vellen
- 3 eetlepel
- 1 theelepel
- 1 theelepel
- 1 theelepel
- 1 theelepel
- 1 eetlepel
- 3 stuks
Instructies
- <p>Meng alle kruiden en de olie met de kip.</p>
- <p>Bak de kip 5 minuten op 180 graden.</p>
- <p>Bak daarna de groente 3 minuten mee met de kip op 180 graden.</p>
- <p>Bekleed een ingevette springvorm met filodeeg.</p>
- <p>Schep de groente en de kip in de springvorm.</p>
- <p>Meng 3 eieren met 3 eetlepels sojasaus.</p>
- <p>Dek de taart af met het filodeeg.</p>
- <p>Bak de loempiataart in 20 minuten af op 180 graden.</p>