Sushi in een nieuw jasje: Barbecue bacon sushi uit de Airfryer

De barbecue bacon sushi is een heerlijk variant op de traditionele sushi met vis. Serveer het gerecht eventueel met gebakken aardappeltjes uit de Airfryer en met groenten of een lekkere salade en je hebt een heerlijke complete maaltijd!

Ingredienten

• 300 gram gehakt
• blokjes kaas
• plakken ontbijtspek
• barbecue saus
• zakje gehaktkruiden
• gefrituurde uitjes
• sushimatje

Bereidingswijze

1. Meng het gehakt met de gehaktkruiden.
2. Leg de plakken ontbijtspek op het uitgerolde sushimatje en leg daar bovenop het gehaktmengsel.
3. Leg in het midden bovenop het gehakt de blokjes kaas en rol de sushi met het matje voorzichtig op.
4. Bak de sushi voor circa 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde Airfryer.
5. Smeer de sushirol in met de barbecuesaus en bak nogmaals 4 minuten op 180 graden.
6. Rol de sushi door de gefrituurde uitjes en snijd de rol in mooie gelijke stukken.

Bekijk nog meer heerlijke gerechten op ons Airfryertotaal Youtube kanaal!