Recept: Char Sui / Chinees buikspek uit de Airfryer!

Met een Airfryer kun je de lekkerste stukjes vlees bereiden. Mocht je de Airfryer alleen nog maar gebruiken voor patat en snacks, dan wordt het de hoogste tijd om daar eens verandering in te brengen. Begin bijvoorbeeld eens met een stukje gekruide kip. de bereiding hiervoor is eenvoudig: Bak de kip voorverwarmd voor circa 15-20 minuten op 180 graden en er komt een heerlijk krokant, maar mals stukje vlees uit je Airfryer.

Vandaag laten we zien hoe je heerlijke Char Sui kunt bereiden in de Airfryer. Wellicht ken je dit malse rode vlees wel van de Chinees? De bereiding neemt normaal veel tijd in beslag, maar wij laten in dit recept zien hoe je een snelle versie in de Airfryer kunt bereiden.

Airfryer accessoires
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 25 min
graden 180 d
Gang Hoofdgerecht
Keuken Chinese

Ingrediënten
  

  • 300 gram procureur
  • peper & zout
  • 1 theelepel 5 spice kruiden
  • 1 theelepel knoflook, geperst
  • scheutje Chinese rijstwijn
  • scheutje honing
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • scheutje sojasaus
  • 2 theelepels ketchup
  • 2 theelepels Hoisin saus

Instructies
 

  • Bekijk de instructies voor de bereidingswijze in de onderstaande video

Video

Airfryer kookboeken

Bekijk nog meer heerlijke gerechten op ons Airfryertotaal Youtube kanaal!