Zin in een klassieke fish en chips, maar dan lichter en gezonder? Met dit Airfryer-recept maak je knapperige visfilets met een krokante cornflakeskorst, geserveerd met perfect gebakken aardappelpartjes. Op smaak gebracht met citroen en knoflookpoeder biedt dit gerecht alles wat je zoekt in een snelle en heerlijke maaltijd. Ideaal voor een doordeweekse avond of een gezellige vrijdagavondmaaltijd!
Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!
Ingrediënten
• Witvis (zoals kabeljauw of koolvis)
• Bloem
• 1 ei (losgeklopt)
• Cornflakes (fijn verkruimeld)
• Peper en zout (naar smaak)
• Citroen (in partjes gesneden)
• Knoflookpoeder (naar smaak)
• Gekruide aardappelpartjes
De bereidingswijze vind je in de video in het artikel. Geniet van deze knapperige en heerlijke fish en chips!