Makkelijk & snel: Frikandel kapsalon uit de Airfryer!

Zin in een culinair avontuur met je Airfryer? Deze Airfryer frikandel kapsalon met een twist belooft een ware smaaksensatie te zijn! Dit recept tilt de traditionele frikandel naar een hoger niveau door een unieke combinatie van klassieke fastfood elementen en verse garnituren. Het is een perfect gerecht voor die momenten waarop je verlangt naar iets hartigs, maar met een verrassende twist. De combinatie van krokante frietjes, smeuïge frikandel kebabslierten, gesmolten kaas, en een frisse salade topping maakt dit gerecht onweerstaanbaar. Het is eenvoudig te bereiden met een handvol ingrediënten en je trouwe Airfryer. Of je nu een gezellige avond met vrienden hebt of iets bijzonders wilt serveren aan je gezin, deze frikandel kapsalon is de perfecte keuze. Laten we beginnen!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten:

 • 2 Airfryer frikandellen
 • Een portie Airfryer frietjes
 • Geraspte kaas naar keuze
 • Voor de garnering: sla, tomaat, feta, komkommer
 • Knoflooksaus
 • Aluminium bakje voor in de Airfryer

Bereidingswijze:

 1. Voorbereiden Frikandellen: Begin met het raspen van de frikandellen met een dunschiller om kebabslierten te creëren. Dit geeft een unieke textuur en zorgt ervoor dat ze mooi gelijkmatig kunnen bakken in de Airfryer.
 2. Bakken van de Frietjes: Bak de frietjes in de Airfryer tot ze bijna bruin zijn. De baktijd hangt af van het soort frietjes dat je gebruikt, dus raadpleeg de verpakking voor de juiste baktijd en temperatuur.
 3. Assemblage in het Aluminium Bakje: Neem het aluminium bakje en doe de gebakken frietjes erin. Verspreid de frikandel kebabslierten over de frietjes.
 4. Eerste Bakronde: Plaats het aluminium bakje in de Airfryer en bak het geheel voor 4 minuten op 180 graden Celsius. Zo kan de frikandel lekker warm worden en een beetje knapperig.
 5. Toevoegen van Geraspte Kaas: Haal het bakje uit de Airfryer en strooi een royale hoeveelheid geraspte kaas over de frikandel en frietjes.
 6. Tweede Bakronde: Doe het bakje terug in de Airfryer en bak nogmaals voor 3 minuten op 180 graden Celsius, zodat de kaas mooi smelt en goudbruin wordt.
 7. Garneren: Haal het bakje uit de Airfryer en laat het even afkoelen. Garneer het gerecht daarna met verse sla, tomaat, feta, en komkommer. Maak het af met een lekkere drizzle van knoflooksaus.
 8. Serveren: Serveer je unieke Airfryer frikandel kapsalon direct, terwijl het nog lekker warm is.

Geniet van deze innovatieve en smaakvolle draai aan een klassieke kapsalon! De perfecte maaltijd voor elke frikandel liefhebber!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!