Gevulde Champignons uit de Airfryer. Makkelijk, Smaakvol en Heerlijk Krokant!

Op zoek naar een origineel hapje of een lekker bijgerecht met verrassend veel smaak? Deze gevulde champignons met gehakt en gesmolten kaas zijn krokant vanbuiten, sappig vanbinnen en zó eenvoudig te maken in de airfryer.

Simpele Airfryer Gerechten 4

Nieuw: Simpele Airfryer Gerechten deel 4

Ontdek Simpele Airfryer Gerechten deel 4 – Ons Beste Kookboek Tot Nu Toe!
50 gloednieuwe recepten die zorgvuldig zijn samengesteld om eenvoudig, gezond en vooral lekker te zijn. Van heerlijke ontbijtgerechten en voedzame diners tot verrukkelijke snacks en zoete traktaties – er is voor ieder wat wils.

Bekijk kookboek

Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en in 20 minuten staat dit heerlijke gerecht op tafel!

Ingrediënten:

  • 8 grote champignons
  • 100 g Emmentaler kaas, in blokjes
  • 200 g gemengd gehakt
  • 70 g bloem
  • 2 eieren
  • Paneermeel
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • ½ theelepel zoete paprikapoeder
  • Olijfolie (voor invetten of sprayen)

Bereiding:
Vul de champignons met het gekruide gehakt en een stukje kaas. Haal ze achtereenvolgens door bloem, losgeklopt ei en paneermeel. Besprenkel met een beetje olie.

Baktijd in de airfryer: 20 minuten op 180 °C, tot goudbruin en gaar.

Tip:
Serveer ze warm als voorgerecht, snack of bijgerecht met een frisse yoghurtsaus of tomatensalsa.

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Nieuwste Airfryer kookboekNieuw: Simpele Airfryer Gerechten deel 4

Ons nieuwste Airfryer kookboek Simpele Airfryer Gerechten deel 4 is nu verkrijgbaar, bomvol met heerlijke gerechten, gemakkelijk klaar te maken in jouw Airfryer!