Stopt Philips met de Airfryer?? Lees er hier alles over!

Onlangs werden wij opgeschrikt door het bericht dat Philips af wilt van de Airfryer en andere consumentenapparaten. Wij als Airfryer fanaten schrokken ons natuurlijk een hoedje, jij ook?! Wij gingen voor jou op onderzoek uit wat dit voor de Airfryers betekenen in de toekomst…

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Het was bij veel mensen al bekend dat Philips zichzelf steeds meer aan het focussen is op gezondheidsapparatuur voor ziekenhuizen. Je moet hierbij denken aan MRI-scanners en bijvoorbeeld rontgenapparaten. De lampen van Philips, waar dit bedrijf ooit mee begonnen is, vallen ook al jaren onder een ander bedrijf genaamd Signify. Toch staat er overal de merknaam Philips nog op, dit hoorde bij de overname afspraken en hier betaalt het bedrijf ook een vergoeding voor.

De Airfryer is een daverend succes voor Philips en dat zal het ook nog wel blijven. Na de overname zullen de Airfryers nog altijd de merknaam Philips dragen en de daarbijhorende kwaliteit met zich mee dragen. Consumenten hoeven dus niet bang te zijn dat de Philips Airfryers verdwijnen.

In tegendeel zelfs, want door het grote succes is de honger naar verbetering nog grotere. Dus verwachten wij in de toekomst nog betere Airfryers. Daarnaast maakt niet alleen Philips Airfryers maar heb je ook hele goede modellen van bijvoorbeeld Princess , Tefal en zelfs Action. De populairiteit van Airfryers stijgt nog telkens in ons land en dat is niet voor niets, want het is gewoon een heel fijn apparaat!

Binnenkort komt de nieuwste Philips Airfryer XXL uit met Smart Sensing!

Wij zullen dus gewoon doorgaan met onze (video)recepten, accesoiressen en kookboeken!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Bestel nu onze Airfryer kookboeken!De lekkerste Airfryer gerechten

10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'