Smulrecept: bladerdeeg broodjes met shoarma

Zin in heerlijke en snelle snack? Probeer dan deze gevulde broodjes met shoarma eens uit, want oh wat zijn ze lekker! Serveer de broodjes met een lekker knoflooksausje en geniet! Als avondmaaltijd kunnen ze overigens ook door, serveer ze dan bijvoorbeeld met patat en een lekkere salade.

Airfryer accessoires

Ingredienten

• pakje bladerdeeg
• shoarmavlees
• 1 tomaat
• 1 ui
• 1 ei

Bereidingswijze

1. Bak de shoarma in een voorverwarmde Airfryer in een bakvorm of bakplaat voor circa 10 minuten.
2. Snijd in de tussentijd de tomaat en ui fijn en voeg deze na 5 minuten van het bakproces aan de bakplaat.
3. Prik met een vork wat gaatjes in het midden van het bladerdeeg.
4. Laat de shoarma even afkoelen en verdeel wat shoarma in het midden van de plakjes bladerdeeg.
5. Vouw de bladerdeeg kruislings dicht zodat er een gevuld broodjes ontstaat.
6. Kluts het ei en bestrijk hiermee de broodjes.
7. Bak de broodjes voor circa 10 minuten in een voorverwarmde Airfryer.

Airfryer kookboeken