Heerlijke malse gevulde kipfilet omwikkeld met spek uit de Airfryer

Met kip kan je eindeloos variƫren, maar eet jij je kipfilet het liefst lekker mals en gekruid, dan is dit recept zeker iets voor jou! De kip vullen we met brie en brengen we lekker op smaak met kruiden en omwikkelen vervolgens met spek. Begin je al te watertanden? Hieronder leggen we uit hoe je dit malse kippetje maakt.

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingredienten

ā€¢ kipfilets
ā€¢ ontbijtspek
ā€¢ brie
ā€¢ zout & peper
ā€¢ Italiaanse kruiden
ā€¢ aardappel partjes

Producten gebruikt voor dit recept

Bereidingswijze

1. Snijd de kipfilet in de lengte open zodat er een opening ontstaat en de kip kunt vullen.
2. Snijd de brie in dunne plakken en vul de kipfilet
3. Breng de kipfilet op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden of kruid ze met eigen favoriete kruiden.
4. Wikkel het spek op de kipfilet en bak de kipfilet in een voorverwarmde Airfyer voor circa 15 minuten op 180 graden
5. Eventueel kan je samen met de kipfilet de aardappel partjes toevoegen. Wij hebben hiervoor het handige scheidingsrek gebruikt die te koop is op onze website.

Bekijk nog eens de onderstaande video voor alle instructies.

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!