Gevulde tomaten met spinazie en gerookte ham uit de Airfryer

Naast gevulde champignons en gevulde courgettes of paprika’s, zijn tomaten ook uitstekend geschikt om te vullen. Tomaten zijn koolhydraat-arm en laag in calorieën, dus mogen altijd gegeten worden. Probeer dit originele recept maar eens uit en laat je verassen!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingredienten

• 4 plakken gerookte ham
• 4 grote tomaten
• handje spinazie
• 100 gram Boursin (light)
• Provençaalse kruiden
• zout en peper

Producten gebruikt voor dit recept

Bereidingswijze

1. Spoel te tomaten schoon en snijd het kapje eraf. Lepel de tomaat leeg en zet apart.
2. Hak de spinazie en ham in kleine stukjes en bak in de Airfryer in een bakvorm voor 5 minuten op 180 graden en roer tussentijds door.
3. Voeg na de 5 minuten de peper en zout en de Boursin toe en meng alles goed door elkaar.
4. Vul de tomaten met het mengsel en leg het afgesneden kapje weer op de tomaten.
5. Bak de tomaten voor circa 10 minuten op 180 graden op een bakplaat of bakvorm.

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!