Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie HD9880/90

Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie HD9880/90 Specificaties:

  • Model: Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie HD9880/90
  • Technologie: Rapid CombiAir-technologie
  • Capaciteit: 2 kg/8,3 liter
  • Kookfuncties: 23 bereidingsmethodes waaronder frituren, braden, grillen, bakken, eenpansgerechten, roerbakken, sauteren, bevroren voedsel bereiden, opwarmen, ontdooien, warmhouden, drogen, roosteren, stoven, fermenteren, confituren, langzaam koken, smoren, vacuümgaren, combi-bakken, combi-braden, combi-grillen
  • Connectiviteit: Wi-Fi connectiviteit, compatibel met NutriU-app
  • Bediening: Digitaal display met automatische bereidingsprogramma’s
  • Veiligheidsfuncties: Automatische uitschakeling, Coolwall-behuizing
  • Reiniging: Vaatwasmachinebestendige onderdelen
  • Extra’s: Voedselthermometer, NutriU-app begeleiding
  • Afmetingen: 40,3 x 31,5 x 30,7 cm

Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie HD9880/90 Review:

De Philips Airfryer Combi XXL HD9880/90 is een revolutionair keukenapparaat dat de grenzen van traditioneel koken verlegt. Met zijn Rapid CombiAir-technologie en een indrukwekkende capaciteit van 2 kg/8,3 liter, is deze airfryer perfect voor grote gezinnen of voor het bereiden van grote maaltijden.

Een van de meest opvallende kenmerken is de veelzijdigheid. Met 23 verschillende bereidingsmethodes, waaronder geavanceerde functies zoals fermenteren, vacuümgaren en combi-bereidingswijzen, biedt de Airfryer Combi XXL ongeëvenaarde flexibiliteit in de keuken. Of je nu snel een maaltijd wilt frituren of een gastronomisch gerecht wilt bereiden, dit apparaat kan het allemaal.

De connectiviteit met Wi-Fi en integratie met de NutriU-app is een gamechanger. De app biedt niet alleen inspirerende recepten, maar leidt je ook naar de juiste kookinstellingen voor perfecte resultaten. Dit betekent dat zelfs de meest onervaren koks met vertrouwen kunnen experimenteren met nieuwe gerechten.

Het gebruiksgemak van de Airfryer Combi XXL is ook indrukwekkend. Het digitale display met automatische bereidingsprogramma’s maakt het koken intuïtief en stressvrij. Bovendien zorgt de voedselthermometer voor precisie bij het bereiden van gerechten, wat vooral handig is voor vleesgerechten.

Qua veiligheid scoort de Airfryer Combi XXL hoog. De automatische uitschakeling en Coolwall-behuizing zorgen voor een veilige kookervaring, terwijl de vaatwasmachinebestendige onderdelen het schoonmaken vereenvoudigen.

Conclusie:

De Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie HD9880/90 is een indrukwekkend en innovatief keukenapparaat dat een nieuwe dimensie toevoegt aan heteluchtkoken. Met zijn geavanceerde technologie, veelzijdigheid en gebruiksgemak, is het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een gezondere, snellere en meer gevarieerde kookervaring. De combinatie van de grote capaciteit, de veelzijdige kookfuncties, en de connectiviteit met de NutriU-app maakt deze airfryer tot een onmisbaar onderdeel van de moderne keuken. Of je nu een ervaren kok bent of net begint, de Philips Airfryer Combi XXL biedt een ongeëvenaarde gebruikservaring en garandeert uitstekende resultaten bij elke maaltijd.

Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie HD9880/90 Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie HD9880/90 kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan het de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!