Philips Avance Airfryer XXL HD9762/90

Philips Avance Airfryer XXL HD9762/90 Specificaties:

  • Merk: Philips
  • Model: Avance Airfryer XXL HD9762/90
  • Capaciteit: 1,4 kilogram
  • Technologie: Twin-Turbostar
  • Vermogen: 2225W
  • Functies: Frituren, braden, grillen, bakken
  • Extra’s: Grillplaat meegeleverd, geen voorverwarming nodig, vaatwasmachinebestendige onderdelen
  • Connectiviteit: NutriU-app compatibel
  • Formaat: XL, geschikt voor een hele kip of een (hartige) taart
  • Vetreductie: 90% minder vet dan traditionele frituurmethoden

 Philips Avance Airfryer XXL HD9762/90 Review:

De Philips Avance Airfryer XXL HD9762/90 is een indrukwekkend keukenapparaat dat de traditionele manier van frituren, bakken, braden en grillen herdefinieert. Met zijn royale capaciteit van 1,4 kilogram is deze Airfryer ideaal voor gezinnen en voor het bereiden van grote maaltijden. Een hele kip of een flinke hartige taart past moeiteloos in deze Airfryer.

De innovatieve Twin-Turbostar technologie is een gamechanger, aangezien het apparaat het vet uit de maaltijd filtert en verzamelt, wat resulteert in gerechten met tot 90% minder vet. Deze technologie, gecombineerd met een krachtige motor van 2225W, zorgt voor snelle en efficiënte kookresultaten, met een gelijkmatige warmteverdeling.

Het gebruiksgemak is een ander sterk punt van deze Airfryer. Met de bijgeleverde grillplaat kun je moeiteloos vlees, vis en groenten grillen. De functie van voorverwarmen is niet meer nodig, wat tijd bespaart bij het koken. Bovendien zijn de uitneembare onderdelen vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken vereenvoudigt.

De connectiviteit met de NutriU-app biedt extra gemak door gebruikers toegang te geven tot een scala aan recepten en kooktips, wat bijdraagt aan een meer intuïtieve en gepersonaliseerde kookervaring. De digitale interface van de Airfryer, met zijn snelkeuzeprogramma’s, maakt het gemakkelijk om instellingen te kiezen en te wijzigen.

 

Conclusie:

De Philips Avance Airfryer XXL HD9762/90 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig, gezond en gebruiksvriendelijk keukenapparaat. Of je nu een volledige maaltijd wilt bereiden of gewoon wat snacks, deze Airfryer biedt consistent uitstekende resultaten. De combinatie van de Twin-Turbostar technologie, de grote capaciteit en de eenvoudige reiniging maakt het tot een onmisbaar apparaat in de moderne keuken. De mogelijkheid om gerechten met aanzienlijk minder vet te bereiden, terwijl de smaak en textuur behouden blijven, is een belangrijk voordeel voor gezondheidsbewuste consumenten. De Philips Avance Airfryer XXL HD9762/90 bewijst dat gezond koken niet ten koste hoeft te gaan van smaak of gemak, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke keuken.

Philips Avance Airfryer XXL HD9762/90 Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Philips Avance Airfryer XXL HD9762/90 kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan en de Airfryer te bekijken:

 

Bestel nu onze Airfryer kookboeken!De lekkerste Airfryer gerechten

10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'