Kroepoek is heerlijk wanneer je lekker bij het avondeten maar het is ook perfect als snack met een dipsausje. Je kunt kroepoek kant en klaar in de supermarkt kopen maar het is veel lekkerder om het zelf even af te bakken. Wanneer je dit in de Airfryer doet heb je veel meer smaak en is het ook een stuk gezonder omdat je geen vet gebruikt. In dit artikel leggen we je uit hoe je kroepoek bakt in de Airfryer.
Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!
Kroepoek bakken in de Airfryer
Wat heb je nodig:
- Een Airfryer
- 100 Gram Indonesische Kroepoek. (Krupuk Udang)
Hoe ga je te werk:
- Verwarm de Airfryer voor op 180 graden Celsius.
- Bak de kroepoek 2 minuten.
- Eet smakelijk!
Heb je een Airfryer XL of XXL? Dan is het aan te raden om een spatdeksel te gebruiken om ervoor te zorgen dat de kroepoek niet gaat rondvliegen door de sterke luchtstroom. De spatdeksels zijn binnenkort bij ons op voorraad maar ook elders te koop.