Smulrecept: bladerdeeg broodjes met shoarma

Zin in een knapperig en smaakvol hapje? Deze Airfryer shoarma broodjes zijn gevuld met gekruide (kip)shoarma, sappige tomaat en ui, en verpakt in heerlijk goudbruin bladerdeeg. Perfect als snack, lunch of voor een gezellige borrel. Dankzij de Airfryer zijn ze snel klaar en extra knapperig!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten
• (Kip)shoarma, gekruid
• 1 grote ui (gesnipperd)
• 1 tomaat (in kleine blokjes)
• Bladerdeeg
• 1 ei (voor bestrijken)

De bereidingswijze vind je in de video in het artikel. Geniet van deze heerlijke snack!

Ingredienten

• pakje bladerdeeg
• shoarmavlees
• 1 tomaat
• 1 ui
• 1 ei

Bereidingswijze

1. Bak de shoarma in een voorverwarmde Airfryer in een bakvorm of bakplaat voor circa 10 minuten.
2. Snijd in de tussentijd de tomaat en ui fijn en voeg deze na 5 minuten van het bakproces aan de bakplaat.
3. Prik met een vork wat gaatjes in het midden van het bladerdeeg.
4. Laat de shoarma even afkoelen en verdeel wat shoarma in het midden van de plakjes bladerdeeg.
5. Vouw de bladerdeeg kruislings dicht zodat er een gevuld broodjes ontstaat.
6. Kluts het ei en bestrijk hiermee de broodjes.
7. Bak de broodjes voor circa 10 minuten in een voorverwarmde Airfryer.

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!