Zin in een knapperig en smaakvol hapje? Deze Airfryer shoarma broodjes zijn gevuld met gekruide (kip)shoarma, sappige tomaat en ui, en verpakt in heerlijk goudbruin bladerdeeg. Perfect als snack, lunch of voor een gezellige borrel. Dankzij de Airfryer zijn ze snel klaar en extra knapperig!
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten
Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!
1. Bak de shoarma in een voorverwarmde Airfryer in een bakvorm of bakplaat voor circa 10 minuten.
2. Snijd in de tussentijd de tomaat en ui fijn en voeg deze na 5 minuten van het bakproces aan de bakplaat.
3. Prik met een vork wat gaatjes in het midden van het bladerdeeg.
4. Laat de shoarma even afkoelen en verdeel wat shoarma in het midden van de plakjes bladerdeeg.
5. Vouw de bladerdeeg kruislings dicht zodat er een gevuld broodjes ontstaat.
6. Kluts het ei en bestrijk hiermee de broodjes.
7. Bak de broodjes voor circa 10 minuten in een voorverwarmde Airfryer.
Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker!
Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:
Schrijf een review van minimaal 20 tot 30 woorden.
Duidelijk taalgebruik en makkelijk te begrijpen
Schrijf over zowel de plus- als de minpunten
Onderbouw je mening met feiten
Leg uit waar je het product voor gebruikt en hoe
Zorg ervoor dat de review inhoudelijk over het product gaat
Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen:
Incomplete inhoud; bijvoorbeeld korte reviews van een woord of te korte zin.
Een review geschreven in een andere taal dan Nederlands of Engels.
Een review geschreven met teveel HOOFDLETTERS of uitroeptekens!!!
Gebruik van scheldwoorden of kwetsende taal.
Vermelding van telefoonnummers, adressen, websites of e-mailadressen.
Vermelding van de productprijs (deze kan veranderen)
Om je beter te kunnen helpen gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij jouw browsegedrag op onze site, hiermee kunnen wij de site verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Bekijk voor meer informatie de cookiepaginaOkCookiepagina