Recept: Met Licor 43 maak je een maiskolf pas echt lekker

Een maiskolf tijdens een barbecue of als bijgerecht doet het altijd goed. Met een traditionele bereiding smaakt een maiskolf al heerlijk, maar als je er Licor 43 aan toevoegt wordt een maiskolf pas echt lekker. Maak je geen zorgen dat de maiskolf naar alcohol smaakt, deze ‘vervliegt’ namelijk tijden het bakproces.

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Graden 200 dagen
Gang Bijgerecht
Keuken Amerikaans

Ingrediƫnten
  

  • 2 maiskolven
  • scheut Licor 43
  • suiker
  • aluminiumfolie

Instructies
 

  • Haal het blad van de maiskolf en maak goed schoon.
  • Leg de maiskolven op aluminiumfolie en besprenkel ze met de suiker.
  • Giet een scheut Licor 43 over de maiskolven en vouw dicht met de aluminiumfolie.
  • Bak de maiskolven voor 20 minuten op 200 graden.
  • Bekijk nog eens alle stappen in de onderstaande video voor de bereidingswijze

Video

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!