Recept: Met Licor 43 maak je een maiskolf pas echt lekker

Een maiskolf tijdens een barbecue of als bijgerecht doet het altijd goed. Met een traditionele bereiding smaakt een maiskolf al heerlijk, maar als je er Licor 43 aan toevoegt wordt een maiskolf pas echt lekker. Maak je geen zorgen dat de maiskolf naar alcohol smaakt, deze ‘vervliegt’ namelijk tijden het bakproces.

Simpele Airfryer Gerechten 4

Nieuw: Simpele Airfryer Gerechten deel 4

Ontdek Simpele Airfryer Gerechten deel 4 – Ons Beste Kookboek Tot Nu Toe!
50 gloednieuwe recepten die zorgvuldig zijn samengesteld om eenvoudig, gezond en vooral lekker te zijn. Van heerlijke ontbijtgerechten en voedzame diners tot verrukkelijke snacks en zoete traktaties – er is voor ieder wat wils.

Bekijk kookboek

Voorbereidingstijd: 5 min

Bereidingstijd: 20 min

Ingrediënten

  • 2
  • scheut

Instructies

  1. <p>Haal het blad van de maiskolf en maak goed schoon. </p>
  2. <p>Leg de maiskolven op aluminiumfolie en besprenkel ze met de suiker. </p>
  3. <p>Giet een scheut Licor 43 over de maiskolven en vouw dicht met de aluminiumfolie.</p>
  4. <p>Bak de maiskolven voor 20 minuten op 200 graden. </p>
  5. <p><em><strong>Bekijk nog eens alle stappen in de onderstaande video voor de bereidingswijze </strong></em></p>
Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Nieuwste Airfryer kookboekNieuw: Simpele Airfryer Gerechten deel 4

Ons nieuwste Airfryer kookboek Simpele Airfryer Gerechten deel 4 is nu verkrijgbaar, bomvol met heerlijke gerechten, gemakkelijk klaar te maken in jouw Airfryer!