Recept: Indische pasteitjes uit de Airfryer

Wie is er nou niet fan van de Indische keuken? Een heerlijke nasi of bami met saté gaat er natuurlijk altijd wel in! Maar die heerlijk pasteitjes mogen ook niet ontbreken. Deze gevulde hapjes kan je op veel verschillende manieren bereiden. In dit recept maken we een relatief eenvoudige variant met kant en klaar bladerdeeg. Dit scheelt enorm veel tijd. Natuurlijk bereiden we de pasteitjes in de Airfryer voor een perfecte garing!!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 3 uur 25 minuten
Graden 180 dagen

Ingrediënten
  

  • 350 gram gehakt
  • 2 handjes fijne soepgroenten
  • half kopje doperwten
  • 1 ui fijngesneden
  • 1 eetlepel ketoembar
  • 1 eetlepel djinten
  • peper & zout
  • scheutje oestersaus
  • bladerdeeg, plakken
  • 1 ei, geklutst

Instructies
 

  • Bekijk de instructies in de onderstaande video voor de bereidingswijze

Video

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Bestel nu onze Airfryer kookboeken!De lekkerste Airfryer gerechten

10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'