Recept: Indische pasteitjes uit de Airfryer

Wie is er nou niet fan van de Indische keuken? Een heerlijke nasi of bami met saté gaat er natuurlijk altijd wel in! Maar die heerlijk pasteitjes mogen ook niet ontbreken. Deze gevulde hapjes kan je op veel verschillende manieren bereiden. In dit recept maken we een relatief eenvoudige variant met kant en klaar bladerdeeg. Dit scheelt enorm veel tijd. Natuurlijk bereiden we de pasteitjes in de Airfryer voor een perfecte garing!!

Airfryer accessoires
Voorbereidingstijd 20 min
Bereidingstijd 3 uur 25 min
Graden 180 d

Ingrediënten
  

  • 350 gram gehakt
  • 2 handjes fijne soepgroenten
  • half kopje doperwten
  • 1 ui fijngesneden
  • 1 eetlepel ketoembar
  • 1 eetlepel djinten
  • peper & zout
  • scheutje oestersaus
  • bladerdeeg, plakken
  • 1 ei, geklutst

Instructies
 

  • Bekijk de instructies in de onderstaande video voor de bereidingswijze

Video

Airfryer kookboeken

Bekijk nog meer heerlijke gerechten op ons Airfryertotaal Youtube kanaal!