
Ravioli uit de Airfryer? Jazeker, en dit lekkere hapje wordt misschien wel jouw nieuwe favoriete voorgerecht. Normaal wordt ravioli gekookt en geserveerd met een pastasaus, maar wij laten zien hoe je ze gepaneerd uit de Airfryer tovert.
Ravioli uit de Airfryer? Jazeker, en dit lekkere hapje wordt misschien wel jouw nieuwe favoriete voorgerecht. Normaal wordt ravioli gekookt en geserveerd met een pastasaus, maar wij laten zien hoe je ze gepaneerd uit de Airfryer tovert.
• ravioli
• paneermeel
• Italiaanse kruiden
• ei
• knoflook
• peper en zout
• peterselie ter garnering
• Parmezaanse kaas ter garnering
1. Breng een pan met water aan de kook of verwarm een grote kom met water in de magnetron
2. Laat de ravioli in voor circa 5 minuten in heet water liggen, giet daarna af en laat ze afkoelen en drogen.
3. Breek het ei in een kommetje, voeg knoflookpoeder, peper en zout toe naar smaak en kluts het ei.
4. Maak een paneermengsel samen met de Italiaanse kruiden.
5. Haal de ravioli één voor één door het eimengsel en vervolgens door de paneermeel.
6. Spray de gepaneerde ravioli eventueel in met een bakspray en bak de ravioli’s voor circa 9 minuten op 180 graden.
7. Garneer de ravioli’s met wat geraspte peterselie en fijngesneden peterselie
TIP: Serveer de ravioli’s met een lekker tomatensausje
Bekijk nog eens de onderstaande video voor alle instructies:
blob:https://anaffairfromtheheart.com/00e88148-d094-486d-a39f-05882adeab82
Vul hieronder je e-mailadres in, na bevestiging ontvang je een mailtje met de download link voor het gratis e-book!
Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:
Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: