Perfect als voorgerecht of snack: Gepaneerde ravioli uit de Airfryer

Ravioli uit de Airfryer? Jazeker, en dit lekkere hapje wordt misschien wel jouw nieuwe favoriete voorgerecht. Normaal wordt ravioli gekookt en geserveerd met een pastasaus, maar wij laten zien hoe je ze gepaneerd uit de Airfryer tovert.

Ingredienten

• ravioli
• paneermeel
• Italiaanse kruiden
• ei
• knoflook
• peper en zout
• peterselie ter garnering
• Parmezaanse kaas ter garnering

Bereidingswijze

1. Breng een pan met water aan de kook of verwarm een grote kom met water in de magnetron
2. Laat de ravioli in voor circa 5 minuten in heet water liggen, giet daarna af en laat ze afkoelen en drogen.
3. Breek het ei in een kommetje, voeg knoflookpoeder, peper en zout toe naar smaak en kluts het ei.
4. Maak een paneermengsel samen met de Italiaanse kruiden.
5. Haal de ravioli één voor één door het eimengsel en vervolgens door de paneermeel.
6. Spray de gepaneerde ravioli eventueel in met een bakspray en bak de ravioli’s voor circa 9 minuten op 180 graden.
7. Garneer de ravioli’s met wat geraspte peterselie en fijngesneden peterselie

TIP: Serveer de ravioli’s met een lekker tomatensausje

Bekijk nog eens de onderstaande video voor alle instructies:

blob:https://anaffairfromtheheart.com/00e88148-d094-486d-a39f-05882adeab82

Bekijk nog meer heerlijke gerechten op ons Airfryertotaal Youtube kanaal!