Deze kokostaart bevat maar 3 ingrediënten en is zo gemaakt in de Airfryer!

Zin in een tropische traktatie zonder het huis te verlaten? Probeer deze hemelse kokostaart, speciaal bereid in de Airfryer! Met slechts drie eenvoudige ingrediënten creëer je een heerlijk dessert dat niet alleen gemakkelijk is maar ook verrassend lekker. Of je nu een feestje hebt of jezelf wilt verwennen, deze kokostaart is perfect voor elke gelegenheid!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten:

  • 2 blikjes gecondenseerde melk
  • 400 gram geraspte kokos
  • 2 eieren

Bereidingswijze:

  1. Doe de geraspte kokos en de gecondenseerde melk in een grote mengkom en roer goed door elkaar tot een homogeen mengsel.
  2. Scheid de eieren en doe de eiwitten in een schone kom. Klop de eiwitten op tot stevige, luchtige pieken. Dit zal je taart een luchtiger textuur geven.
  3. Roer het opgeklopte eiwit voorzichtig door het kokosmengsel, zorg ervoor dat het luchtig blijft.
  4. Giet het mengsel in een voor de Airfryer geschikte springvorm. Zorg ervoor dat het gelijkmatig verspreid is. ( Koop hier een Airfryer springvorm)
  5. Stel de Airfryer in op 160°C en bak de taart gedurende 25 minuten, of tot de bovenkant goudbruin en een tandenstoker er schoon uitkomt.

Serveer deze prachtige kokostaart met een kopje thee of koffie en geniet van de tropische smaak bij elke hap. Smakelijk eten!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!