Deze gezonde Airfryer Cheesecake bevat maar 110 KCAL per stuk!

Ben je op zoek naar een dessert dat zowel verrukkelijk als gezond is? Zoek niet verder! Onze Gezonde Airfryer Cheesecake is de perfecte combinatie van smaak en voedzaamheid. Met magere kwark, suikervrije koekjes en een overvloed aan fruit, is dit dessert niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook voor je lichaam. Laat je verleiden door de romige textuur en het rijke aroma, allemaal bereid in je vertrouwde Airfryer!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten:

  • 1000 gram magere kwark
  • 8 eetlepels bloem
  • Een scheutje vanille-extract
  • 100 gram suikervrije koekjes
  • Een scheutje kokosolie
  • Een paar handjes diepvries fruit naar keuze

Bereidingswijze:

  1. Koekjesbodem: Begin met het fijnmalen van de suikervrije koekjes. Meng dit met de kokosolie tot een consistent geheel. Druk dit mengsel in een ingevette springvorm om een heerlijke bodem te vormen.
  2. Vulling: Pak je blender erbij en voeg het diepvries fruit, vanille-extract, magere kwark en bloem toe. Mix dit tot een glad en egaal mengsel.
  3. Samenvoegen: Giet het kwarkmengsel voorzichtig over de koekjesbodem in de springvorm.
  4. Bakken: Plaats de springvorm in de Airfryer en bak de cheesecake gedurende 30 minuten op 160°C. De cheesecake zal goudbruin en stevig worden.
  5. Opstijven: Na het bakken, laat de cheesecake minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Dit zorgt ervoor dat hij de perfecte textuur krijgt.

Serveer deze Gezonde Airfryer Cheesecake als een prachtig nagerecht of als een traktatie voor jezelf op elk moment van de dag. Geniet van de luxe van een heerlijke cheesecake zonder het schuldgevoel. Smakelijk eten! 🍰

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!