Deze 5 Airfryer accessoires moet je echt hebben!

Als je graag bakt in de Airfryer dan weet je wat voor handig apparaat een Airfryer is. Een Airfryer kan echt alles maar als je het maximale uit je Airfryer wilt halen is het handig om accessoires te gebruiken. Airfryer accessoires zorgen ervoor dat het bakken in de Airfryer gemakkelijker wordt en ook (heel belangrijk), dat je Airfryer minder snel vies wordt. Je weet zelf hoe lastig het is om een Airfryer schoon te houden.

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Bekijk hieronder 5 handige Airfryer accessoires. Klik op de link eronder om het artikel in de webshop te bekijken!

 

Siliconen matje voor in het Airfryer mandje

Het Airfryer matje is gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal van voedingskwaliteit, dat milieuvriendelijk en 100% veilig is. In vergelijking met bakpapier is ons Airfryer matje vele malen herbruikbaar. Het matje zorgt dat je Airfryer mandje netter blijft en zorgt ook dat deegproducten niet plakken aan het mandje.

Klik hier om het Airfryer matje te bekijken

Airfryer spatdeksel

De spatdeksel zorgt ervoor dat je minder snel last hebt van een rokende Airfryer en dat eten niet gaat rondvliegen in de Airfryer. Handig wanneer je pizza, tosti’s of andere gerechten maakt met losse ingrediënten. Ook is de spatdeksel perfect wanneer je een cake of brood bakt en de bovenkant een beetje zwart wordt. De spatdeksel beschermt de cake dan tegen aanbakken!

Klik hier om de Airfryer spatdeksel te bekijken!

Airfryer tulbandvorm 18 cm

Als je echt een mooie cake of brood wilt bakken gebruik je de ouderwetse tulbandvorm. Zorg er wel voor dat je de tulbandvorm niet helemaal vult met beslag want de cake moet ook nog rijzen. Ons advies is om de tulband maximaal 2/3e vol te gieten met beslag voordat je hem in de Airfryer zet.

Klik hier om de Airfryer tulbandvorm te bekijken

Airfryer Bakplaat Patisse

Op deze bakplaat kun je echt heel veel dingen bereiden. Een verse pizza uit de Airfryer bijvoorbeeld? Of pannenkoeken? Maar ook biefstuk of een ander stukje vlees maak je prima in de Airfryer met deze accessoire.

Klik hier om de bakplaat te bekijken

Hoge Airfryer bakvorm

Kipfilet uit de Airfryer erg droog zijn, maar kipfilet Airfryer blijft sappig in deze bakvorm. Airfryer drumsticks, kipkluifjes, kippenpootjes, slavinken, Airfryer gehaktballen en andere stukken vlees zijn allemaal geen probleem voor dit bak accessoire.

Airfryer groenten gril je ook gemakkelijk in deze bakvorm of combineer het met jouw favoriete vlees. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Klik hier om de hoge Airfryer bakvorm te bekijken

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Bestel nu onze Airfryer kookboeken!De lekkerste Airfryer gerechten

10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'