Inventum GF350HLD

INVENTUM GF350HLD Specificaties:

  • Model: Inventum GF350HLD
  • Capaciteit: 3,5 liter (geschikt voor ongeveer 1000 gram frites)
  • Kookfuncties: Frituren, grillen, roosteren, bakken
  • Programma’s: 8 automatische bakprogramma’s
  • Temperatuurbereik: 80°C tot 200°C
  • Bediening: Digitaal display met tiptoetsen
  • Veiligheidsfuncties: Oververhittingsbeveiliging, automatische uitschakeling, koelblijvende buitenkant, antislipvoetjes
  • Reiniging: Vaatwasbestendige frituurmand en pan
  • Garantie: 5 jaar Inventum garantie

INVENTUM GF350HLD Review:

De Inventum GF350HLD is een compacte en efficiënte heteluchtfriteuse die een gezonde manier biedt om te genieten van je favoriete gefrituurde gerechten. Met een capaciteit van 3,5 liter kan het apparaat ongeveer 1000 gram frites per keer bakken, wat het ideaal maakt voor kleine gezinnen of voor het bereiden van snacks voor feestjes.

Een van de grootste troeven van deze airfryer is de veelzijdigheid. Naast frituren kun je met de Inventum GF350HLD ook grillen, roosteren en bakken. Dit maakt het een perfect apparaat voor het bereiden van een breed scala aan gerechten, van knapperige frites en sappige kip tot gegrilde groenten en zelfs gebakken lekkernijen.

De bediening van het apparaat is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, dankzij het digitale display en de tiptoetsen. Met 8 automatische bakprogramma’s kun je gemakkelijk het juiste programma kiezen voor een verscheidenheid aan gerechten, terwijl je met de instelbare temperatuur van 80°C tot 200°C nog meer controle hebt over het kookproces.

Het schoonmaken van de Inventum GF350HLD is ook een fluitje van een cent. Zowel de frituurmand als de binnenpan zijn vaatwasmachinebestendig, wat het opruimen na het koken sterk vereenvoudigt. Dit, samen met de mogelijkheid om de binnenkant van de afgekoelde friteuse gemakkelijk af te nemen, maakt onderhoud een eenvoudig proces.

Wat betreft veiligheid, scoort de GF350HLD hoog. De oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling zorgen voor gemoedsrust tijdens het koken, terwijl de koelblijvende buitenkant en antislipvoetjes het apparaat veilig en stabiel houden op je aanrecht.

Een bijkomend voordeel van deze airfryer is de 5-jarige garantie van Inventum, wat getuigt van de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Conclusie:

De Inventum GF350HLD is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en veilige airfryer. Met zijn compacte formaat, efficiënte kookcapaciteit en eenvoudige bediening is het een ideale aanvulling op elke keuken. Of je nu een gezonde maaltijd wilt bereiden, gasten wilt imponeren met smakelijke snacks, of gewoon wilt genieten van je favoriete gefrituurde gerechten zonder de extra calorieën, deze airfryer voldoet aan al je behoeften. De gemakkelijke reiniging en uitgebreide garantie maken de Inventum GF350HLD een slimme investering voor gezond en smakelijk koken.

Inventum GF350HLD Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Inventum GF350HLD kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan het de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!