Inventum GF500HLD

Inventum GF500HLD Specificaties:

 • Model: Inventum GF500HLD
 • Capaciteit: 5 liter (geschikt voor maximaal 1000 gram frites)
 • Vermogen: Niet gespecificeerd
 • Temperatuurbereik: 80°C tot 200°C
 • Kookfuncties: Frituren, grillen, roosteren, bakken
 • Programma’s: 8 automatische bakprogramma’s
 • Bediening: Digitaal display met tiptoetsen
 • Reiniging: Vaatwasbestendige frituurmand en pan
 • Extra’s: Inclusief grillrek en 4 spiezen
 • Veiligheid: Oververhittingsbeveiliging, automatische uitschakeling, koelblijvende buitenkant, antislipvoetjes
 • Garantie: 5 jaar Inventum garantie

Inventum GF500HLD Review:

De Inventum GF500HLD is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke heteluchtfriteuse die perfect is voor gezinnen en liefhebbers van gezond koken. Met een royale capaciteit van 5 liter kan deze airfryer tot 1000 gram frites per keer bereiden, wat het geschikt maakt voor het serveren van grote porties.

Een van de grootste voordelen van dit apparaat is de veelzijdigheid. Naast frituren kun je ook grillen, roosteren en bakken, waardoor het een alles-in-één keukenapparaat is voor diverse maaltijden. Of je nu zin hebt in knapperige frites, gegrilde vis, geroosterde groenten of zelfs een hele lasagne, de Inventum GF500HLD kan het allemaal aan.

De bediening is eenvoudig en intuïtief met het digitale display en tiptoetsen. De 8 automatische bakprogramma’s nemen het giswerk weg bij het bereiden van verschillende gerechten, wat zorgt voor perfecte resultaten elke keer weer. Daarnaast biedt de temperatuurregeling van 80°C tot 200°C een grote flexibiliteit in kookmogelijkheden.

Een ander groot pluspunt is het gemak van schoonmaken. De frituurmand en binnenpan zijn vaatwasmachinebestendig, wat het opruimen na het koken een stuk eenvoudiger maakt. Dit, samen met de mogelijkheid om de binnenkant van de afgekoelde friteuse eenvoudig af te nemen, maakt onderhoud een fluitje van een cent.

Veiligheid is ook een belangrijk kenmerk van de Inventum GF500HLD. De oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling zorgen voor een veilige kookervaring, terwijl de koelblijvende buitenkant en antislipvoetjes het apparaat stabiel en veilig in gebruik maken.

Tot slot biedt Inventum een indrukwekkende garantie van 5 jaar, wat blijk geeft van hun vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Conclusie:

De Inventum GF500HLD heteluchtfriteuse is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en veilige manier om gezonde maaltijden te bereiden. Met zijn ruime capaciteit, diverse kookfuncties en eenvoudige bediening is het een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Of je nu een snelle snack wilt bereiden of een uitgebreide maaltijd, deze airfryer levert consistent goede resultaten. De gemakkelijke reiniging en de uitgebreide garantie maken de Inventum GF500HLD een slimme investering voor gezond en smakelijk koken.

Inventum GF500HLD Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Inventum GF500HLD kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan het de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!