Airfryer Appel-Kaneel Tortilla Rolletjes: Een Heerlijk dessert!

Maak kennis met de verrukkelijke Airfryer appel-kaneel tortilla rolletjes, een zoete traktatie die je smaakpapillen zal betoveren! Deze rolletjes combineren de warme smaken van kaneel en appel met de zachtheid van tortillas, afgemaakt met een vleugje rozijnen en een knapperige suikerlaag. Perfect voor een dessert, tussendoortje of zelfs een decadent ontbijt. Maak je klaar om je gasten of jezelf te verwennen met deze eenvoudige, maar heerlijke creatie!

Bestel nu onze Airfryer kookboeken!De lekkerste Airfryer gerechten

10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'

Ingrediënten

  • 75 gram suiker
  • 3 appels
  • 2 eetlepels kaneel
  • Pak kleine tortillas
  • 25 gram boter
  • Handje rozijnen

Bereidingswijze

  1. Appels Voorbereiden: Begin met het schillen en snijden van de appels in kleine stukjes.
  2. Vulling Maken: In een mengkom, combineer de appelstukjes, rozijnen, 25 gram suiker en 1 eetlepel kaneel. Meng alles goed door elkaar tot de appels goed bedekt zijn.
  3. Tortillas Vullen: Neem een tortilla en leg een deel van de appelvulling in het midden. Rol de tortilla voorzichtig op, zodat de vulling erin blijft zitten.
  4. Boter Smelten: Plaats een kleine kom boter in de Airfryer en laat deze smelten op 180°C.
  5. Tortillas Bestrijken: Neem de gesmolten boter en bestrijk hiermee de buitenkant van de opgerolde tortillas. Zorg dat ze goed bedekt zijn voor een knapperig resultaat.
  6. Suikermix: Meng de resterende 50 gram suiker met 1 eetlepel kaneel. Bestrooi de beboterde tortillas rijkelijk met deze suikermix.
  7. Bakken: Plaats de tortilla rolletjes in de Airfryer. Bak ze op 180°C voor ongeveer 10 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  8. Serveren: Serveer de warme appel-kaneel tortilla rolletjes met een dot slagroom en een bolletje vanille-ijs voor de ultieme traktatie.

Deze Airfryer appel-kaneel tortilla rolletjes zijn de perfecte afsluiting van elke maaltijd of een heerlijk zoet tussendoortje. Met de geurige aroma’s en smeuïge vulling zijn ze onweerstaanbaar voor iedereen die van een zoete lekkernij houdt. Geniet ervan!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!