Dit is echt lekker: Licor 43 appeltaart uit de Airfryer

Stap in de wereld van zoete, alcoholische verrukking met onze Licor 43 Appeltaart, rechtstreeks uit de Airfryer! Deze niet-zo-traditionele draai aan de klassieke appeltaart is doordrenkt met de rijke, citrusachtige smaken van Licor 43, een beroemde Spaanse likeur. De perfecte combinatie van zachte appels, zoete rozijnen, en de unieke kruiden van Licor 43 zorgt voor een dessert dat iedere zoetekauw zal verblijden. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een gezellige avond thuis, deze appeltaart belooft warmte en vreugde in elke hap.

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten:

  • Mix voor appeltaart + bijbehorende ingrediënten (zoals vermeld op de verpakking)
  • Rozijnen (naar smaak)
  • Licor 43 (genoeg om de rozijnen in te wellen)
  • Springvorm geschikt voor de Airfryer (verkrijgbaar op airfryertotaal.nl)

Bereidingswijze:

  1. Rozijnen Wellen: Begin met het wellen van de rozijnen in de Licor 43. Doe de rozijnen in een kleine kom en giet er genoeg Licor 43 overheen zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Laat dit ongeveer 20 minuten staan, zodat de rozijnen de heerlijke smaken kunnen absorberen.
  2. Appeltaartmix: Maak de appeltaartmix klaar volgens de instructies op de verpakking. Voeg, als de mix het toelaat, de gewelde rozijnen en een beetje van de Licor 43 toe aan het mengsel voor extra smaak.
  3. Airfryer Voorbereiden: Verwarm je Airfryer voor op 160°C. Vet de springvorm in of bekleed deze met bakpapier om te voorkomen dat de taart blijft plakken.
  4. Taart Assembleren: Bekleed de springvorm met het deeg, giet het appeltaartmengsel in de voorbereide springvorm. Zorg ervoor dat het mengsel gelijkmatig is verdeeld voor een mooie garing. Maak de appeltaart af met streepje deeg over elkaar heen gelegd.
  5. Bakken: Plaats de springvorm in de Airfryer en bak de appeltaart voor ongeveer 50 minuten op 160°C, of totdat de bovenkant goudbruin is en een prikker schoon uit het midden van de taart komt.

Serveertip:

Laat de appeltaart enkele minuten afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt. Serveer deze heerlijke traktatie met een toef slagroom of een bolletje vanille-ijs voor een extra feestelijke touch. De rijke, aromatische smaken van de Licor 43 geven deze klassieke lekkernij een heerlijke twist die gegarandeerd voor blije gezichten zal zorgen. Smul ervan!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Bestel nu onze Airfryer kookboeken!De lekkerste Airfryer gerechten

10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'