Deze Gezonde yoghurtcake uit de Airfryer heeft maar 3 ingrediënten en is zo gemaakt!

Verwen jezelf met een stukje hemel op aarde! Deze Drie Ingrediënten Yoghurtcake is het toppunt van gemak en smaak. Met slechts een handvol ingrediënten tover je een luchtige, fluweelzachte cake op tafel die perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu een snelle traktatie nodig hebt voor onverwacht bezoek of jezelf wilt verwennen na een lange dag, deze yoghurtcake uit de Airfryer is je nieuwe beste vriend!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingrediënten:

  • 450g Griekse yoghurt
  • 4 eieren
  • 40g maïszetmeel

Bereidingswijze:

  1. Mengen: Doe de Griekse yoghurt, eieren en maïszetmeel in een kom. Meng alles goed door elkaar tot je een glad beslag hebt. Zorg ervoor dat er geen klontjes zijn.
  2. Voorverwarmen: Stel je Airfryer in op 160°C.
  3. Bakken: Giet het beslag in een voor de Airfryer geschikte bakvorm. Zet de vorm in de Airfryer en bak de cake 30 minuten, of tot een in het midden gestoken tandenstoker er schoon uitkomt.
  4. Afkoelen & Serveren: Haal de cake uit de Airfryer en laat hem even afkoelen. Snijd in heerlijke plakken en serveer!

Deze heerlijke, eenvoudige yoghurtcake is een bewijs dat minder soms meer is. Met slechts drie ingrediënten creëer je een dessert dat bij iedereen in de smaak valt. Je kan optioneel ook wat Stevia of vanille-extract toevoegen. Dus, zet die Airfryer aan en bereid je voor op een zachte, smaakvolle traktatie die je zo weer opnieuw wilt maken! Smakelijk eten!

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!