Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/96

Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/96 Specificaties:

 • Merk: Philips
 • Model: Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/96
 • Capaciteit: Mand met 1,4 kg capaciteit, pan van 7,2 liter
 • Kookfuncties: 16 functies waaronder frituren, braden, grillen, bakken, eenpansgerechten, roerbakken, stoven, fermenteren
 • Technologie: Rapid Air-technologie
 • Accessoires: Bakschaal en grillplaat inbegrepen
 • Connectiviteit: Wi-Fi verbonden, compatibel met NutriU-app
 • Bediening: Touchscreen met vooraf ingestelde functies, spraakbediening mogelijk
 • Energie-efficiëntie: Tot 70% minder energiegebruik, 40% sneller dan een traditionele oven
 • Reiniging: Vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Extra’s: Automatische uitschakeling, warmhoudmodus

Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/96 Review:

De Philips Airfryer XXL Connected uit de 5000-serie HD9285/96 is een indrukwekkend keukenapparaat dat zich richt op gezondheid, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Deze Airfryer is een ware keukenpartner, geschikt voor het bereiden van een breed scala aan gerechten voor het hele gezin.

Een van de meest opvallende kenmerken van de HD9285/96 is de veelzijdigheid van de kookfuncties. Met 16 verschillende opties, waaronder stoven en fermenteren, biedt het veel meer dan alleen frituren. Dit maakt het een ideaal apparaat voor avontuurlijke koks die hun culinaire horizon willen verbreden.

De combinatie van de NutriU-app en de Rapid Air-technologie maakt koken eenvoudiger en gezonder. Het apparaat genereert hete lucht die voedsel krokant maakt van buiten en mals van binnen, met tot wel 90% minder vet. Bovendien werkt de Airfryer 70% energiezuiniger en 40% sneller dan een traditionele oven, wat zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk is.

De inbegrepen bakschaal en grillplaat vergroten de mogelijkheden van de Airfryer, waardoor je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende kookmethodes. Dit maakt het bereiden van gevarieerde maaltijden eenvoudig en plezierig.

De capaciteit van de Airfryer is ook opmerkelijk. Met een mand van 1,4 kg en een pan van 7,2 liter kan het apparaat maaltijden bereiden voor tot wel zes personen tegelijk, ideaal voor gezinnen.

Een ander groot voordeel is de connectiviteit met de NutriU-app, die niet alleen toegang biedt tot honderden recepten, maar ook de voortgang van het koken in de gaten houdt. Dit, in combinatie met de mogelijkheid tot spraakbediening, verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk.

Het onderhoud van de Airfryer is ook gemakkelijk dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen, wat een snelle en efficiënte schoonmaak mogelijk maakt.

Conclusie:

De Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/96 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, gezonde en gebruiksvriendelijke kookoplossing. Het apparaat biedt een geweldige combinatie van geavanceerde technologie, zoals de Rapid Air-technologie en Wi-Fi-connectiviteit, met praktische functies zoals een breed scala aan kookopties en gemakkelijke reiniging. Of je nu een ervaren kok bent of net begint met het verkennen van gezonde kookopties, de Philips Airfryer XXL biedt de kwaliteit, veelzijdigheid en gebruiksgemak die nodig zijn voor een moderne keuken. Met zijn energiebesparing, tijdbesparing en gezondheidsvoordelen is het een waardevolle aanwinst voor elke huishouden.

Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/96 Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/96 kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan en de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!