Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/90

Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/90 Specificaties:

 • Merk: Philips
 • Model: Airfryer XXL Connected HD9285/90 uit de 5000-serie
 • Capaciteit: 1,4 kg mand, 7,2 liter pan
 • Kookfuncties: 16 verschillende functies waaronder frituren, roosteren, grillen, bakken, éénpansgerechten, fermenteren
 • Temperatuurbereik: Niet gespecificeerd
 • Vermogen: Niet gespecificeerd, maar 70% energiebesparing en 40% sneller dan een traditionele oven
 • Connectiviteit: Wi-Fi verbonden, compatibel met NutriU-app
 • Bediening: Digitale interface met NutriU-app begeleiding
 • Technologie: Rapid Air-technologie
 • Extra’s: Spraakbediening, vaatwasmachinebestendige onderdelen
 • Afmetingen: Snoerlengte 0,8m

Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/90 Review:

De Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90 uit de 5000-serie is een indrukwekkend keukenapparaat dat technologie en gebruiksgemak combineert om gezonde en heerlijke maaltijden te bereiden. Met zijn ruime capaciteit is het ideaal voor gezinnen of voor het bereiden van maaltijden voor grote groepen.

Een van de grootste voordelen van deze Airfryer is de veelzijdigheid. De 16 verschillende kookfuncties bieden een breed scala aan culinaire mogelijkheden, van frituren en bakken tot meer gespecialiseerde functies zoals fermenteren en drogen. Dit maakt de Airfryer XXL een alles-in-één-oplossing voor vrijwel elke kookbehoefte.

De connectiviteit met Wi-Fi en integratie met de NutriU-app verhogen de functionaliteit van het apparaat aanzienlijk. Met de app kun je recepten direct naar de Airfryer sturen en de voortgang van het koken vanuit je luie stoel volgen. Dit zorgt voor gemak en efficiëntie in de keuken.

De Rapid Air-technologie van Philips zorgt ervoor dat gerechten niet alleen snel, maar ook gezond worden bereid. Het eten is knapperig van buiten en mals van binnen, met weinig tot geen toegevoegde olie. Dit betekent dat je kunt genieten van je favoriete gerechten met een aanzienlijk lagere vetinname.

De Airfryer is ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De vaatwasmachinebestendige onderdelen maken het schoonmaken eenvoudig en de spraakbediening voegt een extra laag gemak toe. De energiebesparing van 70% en het feit dat de Airfryer 40% sneller kookt dan een traditionele oven, maken het een efficiënte keuze voor het moderne huishouden.

Conclusie:

De Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90 uit de 5000-serie is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, efficiënte en gebruiksvriendelijke heteluchtfriteuse. Met zijn ruime capaciteit, breed scala aan kookfuncties en geavanceerde technologie, is het perfect voor gezinnen of iedereen die van koken houdt. De integratie met de NutriU-app en de mogelijkheid tot spraakbediening verhogen de gebruiksvriendelijkheid en maken het koken een naadloze ervaring. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of iets speciaals voor een feestje, de Philips Airfryer XXL biedt de kwaliteit en veelzijdigheid die je nodig hebt om gezond en lekker te koken.

Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/90 Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Philips Airfryer XXL Connected 5000 series HD9285/90 kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan het de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!