Philips Airfryer XL Essential HD9270/90

Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 Specificaties:

 • Model: Philips Airfryer XL Essential HD9270/90
 • Technologie: Rapid Air-technologie
 • Capaciteit: Mand van 1,2 kg, Pan van 6,2 liter
 • Vermogen: 2000 W
 • Kookfuncties: Frituren, bakken, grillen, braden, opwarmen
 • Touchscreen: Ja, met 7 voorkeuze programma’s
 • Warmhoudfunctie: Ja, tot 30 minuten
 • Materialen: Hoofdunit van plastic, Omhulsel van > 90% gerecycled materiaal
 • Gewicht: 5,55 kg
 • Afmetingen: 403 x 315 x 307 mm
 • Kleur: Zwart
 • Extra’s: NutriU-app met gepersonaliseerde recepten, Bakaccessoire + 9 Muffin Cups (HD9945/01) beschikbaar
 • Garantie: 2 jaar wereldwijde garantie

Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 Review:

De Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 is een hoogwaardige airfryer die perfect is voor gezinnen of voor wie graag maaltijden in grotere hoeveelheden bereidt. Met een royale capaciteit van 6,2 liter en een mand van 1,2 kg kan deze airfryer tot vijf porties tegelijk bereiden, wat het een uitstekende keuze maakt voor grotere huishoudens of voor het koken voor gasten.

De Rapid Air-technologie is een van de grootste voordelen van deze airfryer, waardoor voedsel krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant wordt, met tot 90% minder vet. Dit maakt de Philips Airfryer XL niet alleen een gezondere optie, maar ook een ideale keuze voor liefhebbers van gefrituurd voedsel die hun calorie-inname willen beperken.

De touchscreen-interface is gebruiksvriendelijk en biedt 7 vooraf ingestelde programma’s voor een reeks van voedsel, van bevroren snacks tot verse frietjes en gegrilde groenten. De warmhoudfunctie, waarmee voedsel tot 30 minuten op de ideale temperatuur blijft, is een handige toevoeging voor gezinnen die op verschillende tijden eten.

De NutriU-app is een waardevolle bron van recepten en inspiratie, met dagelijkse suggesties afgestemd op de voorkeuren van jouw gezin. Dit bevordert niet alleen gezond koken, maar ook experimenten met nieuwe gerechten.

Ondanks de grote capaciteit is de Philips Airfryer XL verrassend compact, waardoor hij gemakkelijk op het aanrecht past. De airfryer is ook duurzaam, met een omhulsel van meer dan 90% gerecycled materiaal en een gebruiksaanwijzing van 100% gerecycled papier.

Een ander pluspunt is het gemak van schoonmaken. De airfryer is vaatwasmachinebestendig, wat het opruimen na het koken aanzienlijk vereenvoudigt.

Conclusie:

De Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige, gezinsvriendelijke en efficiënte airfryer. Het combineert gebruiksgemak, geavanceerde technologie en duurzaamheid, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor elke keuken. Met de capaciteit om een verscheidenheid aan gerechten te bereiden en de toegevoegde bonus van de NutriU-app, biedt deze airfryer een perfecte balans tussen gezondheid, gemak en veelzijdigheid. De Philips Airfryer XL Essential is een slimme keuze voor gezondheidsbewuste fijnproevers en gezinnen die samen willen genieten van heerlijke, zelfgemaakte maaltijden.

Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan het de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!