Philips Airfryer XL Essential HD9270/70

Philips Airfryer XL Essential HD9270/70 Specificaties:

 • Merk: Philips
 • Model: HD9270/70 Essential XL
 • Capaciteit: 1,2 kg, geschikt voor 5 porties
 • Technologie: Rapid Air-technologie
 • Vermogen: 2000 Watt
 • Bediening: Digitaal display met touchscreen
 • Kookprogramma’s: 7 vooraf ingestelde programma’s
 • Extra functies: Warmhoudfunctie, temperatuurindicatielampje, automatische uitschakeling
 • Materiaal: Kunststof met koele behuizing
 • Afmetingen: 31,5 x 30,7 x 40,3 cm (LxBxH)
 • Garantie: 24 maanden

Philips Airfryer XL Essential HD9270/70 Review:

De Philips Airfryer XL Essential HD9270/70 is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keukenhulp voor het hele gezin. Uitgerust met de geavanceerde Rapid Air-technologie, biedt deze Airfryer een gezonde manier om voedsel te bereiden met tot 90% minder vet. Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige garing met weinig tot geen olie, wat resulteert in knapperige, goudbruine frietjes en andere gerechten.

De capaciteit van 1,2 kg is voldoende voor het bereiden van maaltijden voor 5 personen, ideaal voor een gemiddeld gezin. De 7 vooraf ingestelde programma’s maken het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten gemakkelijk, variërend van frietjes tot gegrilde groenten en kippenpoten. Het digitale display met touchscreen maakt de bediening eenvoudig en intuïtief.

Een belangrijk pluspunt van de HD9270/70 is de energie-efficiëntie. Het koken met deze Airfryer is tot 70% goedkoper dan het gebruik van een traditionele oven, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is. Daarnaast is de warmhoudfunctie een handige toevoeging voor gezinnen met verschillende eettijden, waardoor het eten tot 30 minuten op de ideale temperatuur blijft.

De veiligheid is ook goed doordacht, met een koele behuizing die veilig is voor kinderen en een automatische uitschakelfunctie. De vaatwasmachinebestendige onderdelen zorgen voor eenvoudig schoonmaken en onderhoud, waardoor de Airfryer snel weer klaar is voor gebruik.

Conclusie:

De Philips Airfryer XL Essential HD9270/70 is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een gezonde, veelzijdige en energiezuinige manier van koken. Met zijn grote capaciteit, gebruiksvriendelijke bediening en de mogelijkheid om een breed scala aan gerechten te bereiden, biedt deze Airfryer een geweldige kookervaring. De combinatie van de Rapid Air-technologie met de praktische functies zoals de warmhoudmodus en het eenvoudige schoonmaakproces maakt het een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Het is een ideale oplossing voor degenen die streven naar gezonder eten zonder in te boeten aan smaak of gemak.

Philips Airfryer XL Essential HD9270/70 Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Philips Airfryer XL Essential HD9270/70 kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan en de Airfryer te bekijken:

 

Bestel nu onze Airfryer kookboeken!De lekkerste Airfryer gerechten

10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'