Emerio Dubbele smartfryer van de Action review

Merk: Emerio
Type: AF-129033
Kleur: Zwart, chroom
Afmetingen: 32 x 38 x 30 cm (lxbxh)
Gewicht: 8 kg
Vermogen: 2400 watt
Voltage: 230 volt
Inhoud: 2 x 3,6 liter
Aantal programma’s: 12
Zones individueel instelbaar: Ja
Temperatuurbereik: 50 tot 200 °C
Vaatwasserbestendig: Ja
Cool touch-handgrepen: Ja

Dubbele smartfryer van de Action Review

De Emerio Dubbele Smartfryer van de Action is een revolutionair keukenapparaat dat je in staat stelt om twee verschillende gerechten tegelijkertijd klaar te maken. Met 12 vooraf ingestelde programma’s en de mogelijkheid om zonder vet of boter te bakken, is dit een gezondere optie voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Dankzij het indrukwekkende vermogen van 2400 watt warmt de smartfryer razendsnel op, zodat je snel kunt beginnen met koken. De dubbele mandjes, elk met een inhoud van 3,6 liter, bieden genoeg ruimte voor een gezin of een feestje. Het is perfect om bijvoorbeeld frietjes en snacks tegelijk te bakken, of een biefstuk met groenten. Het gebruik van olie, vet of boter is overbodig, wat het een gezondere keuze maakt.

De 12 vooraf ingestelde programma’s maken het bereiden van diverse gerechten zoals kip, muffins of pizza’s eenvoudig en snel. De ‘smart function’-technologie en ‘match cook’-functie zorgen ervoor dat beide gerechten tegelijkertijd klaar zijn, zelfs als ze verschillend zijn. Dit bespaart tijd en maakt het koken een stuk gemakkelijker.

Een extra voordeel is dat de mandjes vaatwasserbestendig zijn, wat het schoonmaken eenvoudig maakt. De handgrepen zijn voorzien van ‘cool touch’-technologie, zodat ze veilig blijven om aan te raken, zelfs tijdens gebruik.

Al met al is de Emerio Dubbele Smartfryer van de Action een uitstekende aanvulling op elke keuken. Het is praktisch, gebruiksvriendelijk en biedt een gezondere manier van koken zonder in te boeten op smaak. Of je nu een snelle snack wilt bereiden of een volledige maaltijd, deze smartfryer staat voor je klaar. Highly recommended!

Dubbele smartfryer van de Action Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Dubbele smartfryer van de Action kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan en de Airfryer te bekijken:

Bestel nu onze Airfryer kookboeken!De lekkerste Airfryer gerechten

10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'