Airfryertotaal

Welkom op Airfryertotaal.nl, de plek waar jij alles kunt vinden voor jouw Airfryer/heteluchtfriteuse. Ben jij nog onervaren met een Airfryer en weet je niet zo goed wat je er allemaal mee kunt bereiden? Dan ben je hier op de juiste plek beland!

Maar ook informatie zoals hoe je een Airfryer kunt schoonmaken… je vind het allemaal op deze site! Als ervaren Airfryer gebruiken kun jij hier je hart ook ophalen, want iedereen is toch altijd op zoek naar nieuwe smakelijke ideetjes en leuke Airfryer accessoires?

Airfryer recepten

Veel mensen gebruiken een Airfryer slechts om patat of snacks erin te bakken. Verse friet uit de Airfryer is dan ook erg lekker en bevat gemiddeld 80% minder vet als gewone frituur friet. Maar je kunt nog zoveel meer in dit prachtige apparaat bereiden.

Wij bakken er dagelijks stukken vlees, groentes, brood, compleet ontbijt, tosti’s, broodjes, nacho’s, muffin’s, 1-pans-gerechten en gezonde recepten in. Je vind hier allerlei recepten van ontbijt, lunch, snacks tot diner en desserts. Klik op één van de categorieen en zoek jouw favoriete recept op.

Product Categorieen

Populaire producten

Bekijk alle producten

Airfryer kookboeken

Ook hebben wij 5 fysieke kookboeken op de markt gebracht, bekijk ze hieronder:

Bekijk alle kookboeken

Airfryer accessoires

Om al die lekkere dingen te bereiden in de Airfryer maken wij vaak gebruik van Airfryer accessoires. Sommige accessoires zijn erg handig en bijna onmisbaar bij het gebruik van een Airfryer. Na veel onderzoek, ervaring en fouten maken hebben wij het meest perfecte en complete Airfryer accessoires set ontwikkelt en deze zelf op de markt gebracht zodat jij hier ook gebruik van kunt maken.

Bekijk alle accessoires

Onze Airfryer kookboeken

- Simpele Airfryer Gerechten
Dit boek is een BEST-SELLER onder de Airfryer kookboeken en is al meer dan 20.000 keer verkocht. Dit boek is ontwikkelt met de onderliggende gedachte om alles simpel te houden. De Airfryer staat voor gemak en dat wouden wij ook terug laten komen in onze recepten. Met dit boek leer je de basistechnieken van een Airfryer kennen en tover je allerlei lekkere, gezonde en praktische gerechten uit jouw Airfryer. De gerechten varieeren van onbijt, lunch, snacks, gezond, diner tot zoet. In dit boek vind je 48 uiteenlopende recepten en 177 baktijden. Zo ga je met dit boek brood bakken in jouw Airfryer, perfect gegaarde biefstukken, hele kippen, Airbollen(oliebollen), Churro's, gezonde muffins en nog veel meer!

- Airfryer Tosti's en Broodjes
Dit boek, zoals de titel al zegt, focust zich op tosti's en broodjes uit de Airfryer. Dit apparaat is namelijk bij uitstek geschikt om een heerlijke tosti of een gevuld broodje in te maken. Beleg het brood, stel de timer in en je hebt er geen omkijken meer naar. In dit boek vind je 30 tosti's en 20 broodjes die allemaal in de Airfryer zijn gemaakt. Voor ieder wat wils dus!

- Afvallen Met Airfryer
In dit boek hebben wij de focus gelegd op gezonde gerechten uit de Airfryer. Zo vind je in dit boek 46 zeer verschillende gezonde recepten waarbij je bij elk recept ook het aantal calorieen ziet staan, alsmede de eiwitten, koolhydraten en vetten. De Airfryer past natuurlijk perfect in een gezonde levensstijl omdat veel gerechten zoveel minder vet bevatten dan wanneer ze in de pan bereid zouden worden. Denk hierbij aan heerlijke gezonde 1-pans-gerechten, koolhydraat-arme gerechten, heerlijke kip ideetjes en verse groenten uit jouw Airfryer. Ook vind je in dit boek allerlei praktische tips om af te vallen en ideetjes voor een gezondere levensstijl.

- Simpele Airfryer Gerechten Deel 2
Na het succesvolle eerste deel, welke meer dan 20.000 keer verkocht is, vonden wij het tijd om hier een vervolg op te gaan maken. De kracht van dit boek zit hem nog steeds in het simpele, maar je zult versteld staan wat je met dit boek allemaal uit jouw eigen Airfryer tovert. 50 heerlijke recepten wederom varieerende van ontbijt/lunch, snacks, diner en zoetigheid. Zo ga jij bijvoorbeeld witlof met ham kaas maken, malse spareribs, gezonde bananencake, appeltaart loempia's, een compleet ontbijt, garnalen en nog veel meer lekkere dingen!

- Heerlijke Hartige Hapjes kookboek
Wij Nederlanders staan altijd lang in de keuken wanneer er een feestje of andere gelegenheid is om heerlijke hapjes te maken voor de visite. Maar ben jij wel eens klaar met stukjes leverworst en blokjes kaas en wil je echt iets speciaals op tafel zetten? Dan is het boek ‘heerlijke hartige hapjes’ echt wat voor jou.

Geschikt voor alle Airfryers

Het maakt niet uit of jij een Philips Airfryer, XL, XXL hebt of eentje van de Action, Lidl, Inventum, Blokker, Power Airfryer, Tristar, Aigostar,Watshome Smartfryer Kruidvat, Tomado, Princess Aerofryer, Tefal, Vida hebt… want hier vind je alles voor elk type Airfryer of heteluchtfriteuse.