Tefal FZ7228 ActiFry Extra heteluchtfriteuse

Tefal FZ7228 ActiFry Extra heteluchtfriteuse Specificaties:

 • High-Speed Air Flow: Zorgt voor extreem knapperige resultaten in een recordtijd.
 • Dual Motion Technology: Automatisch roeren en circuleren zonder aanbranden, gelijkmatige verdeling van weinig olie, zonder schudden of toezicht.
 • Veilige en Eenvoudige Bediening: Frituren zonder heet oliebad, autostop bij openen van de deksel, en praktische timerfunctie tot 60 minuten met signaaltoon.
 • Gaarschaal: Krasvaste antiaanbaklaag gemaakt van keramiek op siliciumbasis (RESISTANT S-technologie).
 • Design: Hoogwaardig design met glazen deksel voor eenvoudige monitoring.
 • Temperatuurregelaar: Traploos voor precieze controle.
 • Materiaal: Kunststof behuizing met zwarte afwerking.
 • Technische Gegevens: 1500 W vermogen, 1,2 kg capaciteit.
 • Bereidingsfuncties: Frituren met timer en geluidssignaal aan het eind van het programma.
 • Veiligheidsfeatures: Veiligheidsknop voor automatische opening en controlelampje.
 • Uitvoering: Verlichte aan-uitschakelaar, verwijderbare roerarm.
 • Accessoires: Inclusief doseerlepel.
 • Onderhoud: Deksel en roerelement zijn vaatwasserbestendig.

Tefal FZ7228 ActiFry Extra heteluchtfriteuse Review:

De ActiFry Extra Heteluchtfriteuse vertegenwoordigt een significante vooruitgang in de wereld van gezond frituren. Met de innovatieve high-speed air flow technologie en Dual Motion Technology, biedt het apparaat een ongeëvenaarde gebruikservaring door extreem knapperige resultaten te leveren zonder de noodzaak voor overmatig oliegebruik. Deze technologieën maken de ActiFry Extra niet alleen gezonder in gebruik, maar ook opmerkelijk gebruiksvriendelijk.

De veiligheid en het gemak van de bediening zijn opmerkelijke kenmerken. Het apparaat elimineert de gevaren van een heet oliebad en biedt een autostopfunctie bij het openen van de deksel, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid tijdens het koken. De timerfunctie, compleet met een signaaltoon, voegt nog een laag van gemak toe, waardoor gebruikers hun tijd efficiënter kunnen beheren.

Het hoogwaardige design van de ActiFry Extra, met zijn glazen deksel, biedt niet alleen esthetische waarde maar ook functionaliteit door gebruikers in staat te stellen het kookproces te monitoren zonder de deksel te openen. De gaarschaal, uitgerust met RESISTANT S-technologie, zorgt voor duurzaamheid en een gemakkelijke reiniging, een essentieel aspect voor dagelijks gebruik.

De veelzijdigheid van de bereidingsfuncties, waaronder frituren met een traploze temperatuurregelaar, maakt de ActiFry Extra geschikt voor een breed scala aan gerechten. Dit, samen met de uitvoering van de heteluchtfriteuse, inclusief een verlichte aan-uitschakelaar en verwijderbare roerarm, verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk.

Een ander lovenswaardig aspect is de focus op onderhoudsgemak. De vaatwasserbestendige delen, waaronder het deksel en het roerelement, vergemakkelijken de schoonmaak, wat bijdraagt aan een probleemloze kookervaring.

Conclusie:

De ActiFry Extra Heteluchtfriteuse is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een gezonde, veilige en gemakkelijke manier om te frituren zonder de rommel en gevaren van traditioneel frituren. De combinatie van geavanceerde technologie, hoogwaardig design, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid maakt het een ideale aanvulling op elke keuken. Of je nu een ervaren kok bent of nieuw in de wereld van heteluchtfrituren, de ActiFry Extra biedt een naadloze en efficiënte kookervaring die gezondheid en smaak in elk gerecht brengt. Met zijn indrukwekkende functies en betrouwbare prestaties is de ActiFry Extra heteluchtfriteuse een must-have voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl zonder compromis op smaak of gemak.

Tefal FZ7228 ActiFry Extra heteluchtfriteuse Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Tefal FZ7228 ActiFry Extra heteluchtfriteuse kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan en de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!