Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90

Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 Specificaties:

  • Merk: Philips
  • Model: Airfryer XXL Premium HD9867/90
  • Capaciteit: XXL mand met 1,4 kg capaciteit
  • Kookfuncties: Frituren, bakken, grillen, braden, opwarmen, warmhouden
  • Technologie: Twin Turbostar-technologie, Smart Sensing-technologie
  • Vermogen: 2225W
  • Bediening: Smart Chef-programma’s voor automatische aanpassingen
  • Extra’s: Fat Removaltechnologie, compatibel met NutriU-app
  • Reiniging: Vaatwasmachinebestendige onderdelen, QuickClean mand
  • Energie-efficiëntie: Tot 60% goedkoper dan een oven in energieverbruik

Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 Review:

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is een geavanceerde en veelzijdige heteluchtfriteuse, perfect voor grote gezinnen of liefhebbers van koken. Het apparaat blinkt uit in efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor een verscheidenheid aan maaltijden.

Het unieke van deze Airfryer is de Twin Turbostar-technologie, die gecombineerd met de krachtige motor van 2225W, zorgt voor snelle en gelijkmatige kookresultaten. De Smart Sensing-technologie past automatisch de tijd en temperatuur aan tijdens het koken, wat zorgt voor perfect bereide maaltijden zonder veel moeite.

De XXL mand is bijzonder indrukwekkend, waarmee je tot zes porties tegelijk kunt bereiden. Dit maakt het ideaal voor het bereiden van complete maaltijden voor het hele gezin. De mogelijkheid om te frituren, bakken, grillen en braden met tot wel 90% minder vet, dankzij de Fat Removaltechnologie, maakt het een gezondere optie dan traditionele frituurmethodes.

De professionele Smart Chef-programma’s zijn een andere uitstekende functie. Deze programma’s zijn ontworpen door chefs en nemen het giswerk weg bij het bereiden van gerechten. Of het nu gaat om verse of ingevroren frites, drumsticks, een hele kip of zalmfilet, met slechts één druk op de knop bereidt de Airfryer deze gerechten moeiteloos.

De Airfryer is ook gebruikersvriendelijk met betrekking tot onderhoud. Alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en de QuickClean mand maakt het schoonmaken eenvoudig. Het feit dat de Airfryer snel op temperatuur is en geen voorverwarming nodig heeft, draagt bij aan het gebruiksgemak.

Conclusie:

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is een uitstekende investering voor wie op zoek is naar een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke heteluchtfriteuse. De combinatie van de Twin Turbostar-technologie, Smart Sensing-technologie en professionele Smart Chef-programma’s zorgt ervoor dat je met gemak een breed scala aan gerechten kunt bereiden. De grote capaciteit maakt het ideaal voor gezinnen en de Fat Removaltechnologie biedt een gezondere manier om van gefrituurde maaltijden te genieten. Met zijn energiezuinige werking, gebruiksgemak en efficiënte reinigingsmogelijkheden is de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 een topkeuze voor elke moderne keuken.

Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan en de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!