Philips Airfryer XL HD9257/80

Philips Airfryer XL HD9257/80 Specificaties:

 • Model: Philips Airfryer XL HD9257/80
 • Technologie: Rapid Air-technologie
 • Capaciteit: 5,6 liter
 • Geschikt voor: Tot 4 maaltijdporties
 • Kookfuncties: 14-in-1, inclusief frituren, braden, grillen, bakken, eenpansgerechten, roerbakken, sauteren, bevroren gerechten koken, heropwarmen, ontdooien, warm houden, drogen en roosteren
 • Bedieningspaneel: Aanraakscherm met 7 voorgeprogrammeerde instellingen
 • Kookvenster: Doorzichtig kookvenster/raam
 • Reiniging: Vaatwasmachinebestendige onderdelen, QuickCleanmand met antiaanbaklaag
 • Vermogen: 1700 W
 • Spanning: 220-240 V (50Hz) / 220-230 V (60Hz)
 • Kleur: Zwart
 • Extra’s: NutriU-app met gepersonaliseerde recepten
 • Snoerlengte: 0,8 m
 • Gewicht: 5,05 kg

Philips Airfryer XL HD9257/80 Review:

De Philips Airfryer XL HD9257/80 is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk keukenapparaat dat de belofte van gezonder koken met gemak waarmaakt. Met de geavanceerde Rapid Air-technologie kookt de Airfryer XL gerechten die zowel van buiten krokant als van binnen mals zijn, terwijl het vetgebruik met wel 90% vermindert. Dit maakt het een uitstekende keuze voor gezondheidsbewuste consumenten.

De capaciteit van 5,6 liter maakt de Philips Airfryer XL perfect voor gezinnen, met genoeg ruimte om tot vier maaltijdporties in één keer te bereiden. Dit is bijzonder handig voor drukke huishoudens of bij het koken voor gasten. Het doorzichtige kookvenster is een unieke toevoeging die je in staat stelt om het kookproces in de gaten te houden zonder de deur te hoeven openen. Dit helpt om warmteverlies te voorkomen en zorgt voor consistente kookresultaten.

Het gebruiksgemak wordt verder verhoogd door het intuïtieve aanraakscherm met 7 voorgeprogrammeerde instellingen. Deze instellingen maken het gemakkelijk om een verscheidenheid aan gerechten te bereiden, van frituren tot bakken en grillen. De 14-in-1 kookfuncties openen een wereld van culinaire mogelijkheden, waardoor dit apparaat een onmisbare hulp in de keuken wordt.

Een ander opvallend kenmerk van de Philips Airfryer XL is de NutriU-app, die een scala aan recepten biedt die zijn afgestemd op jouw voorkeuren. Dit stimuleert niet alleen gezond eten, maar biedt ook inspiratie voor nieuwe en spannende gerechten.

Wat betreft onderhoud, de Philips Airfryer XL scoort hoog. De vaatwasmachinebestendige onderdelen en de QuickCleanmand met antiaanbaklaag zorgen voor een moeiteloze reiniging, wat enorm bijdraagt aan het gebruiksgemak.

De capaciteit van 5,6 liter is een van de meest aantrekkelijke aspecten van de Philips Airfryer XL. Deze grootte maakt het ideaal voor gezinnen of voor het bereiden van maaltijden voor groepen. Het vermogen om meerdere maaltijden tegelijk te koken, bespaart tijd en maakt het apparaat efficiënter in gebruik. Of je nu een groot gezin hebt of vaak gasten ontvangt, de Philips Airfryer XL kan moeiteloos aan je behoeften voldoen.

Concluderend, de Philips Airfryer XL HD9257/80 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en efficiënte airfryer. Met zijn grote capaciteit, doorzichtige kookvenster, en de mogelijkheid om met minder vet te koken, biedt het een perfecte balans tussen gezondheid en gemak. De toevoeging van de NutriU-app en de eenvoud van reiniging zijn slechts de kers op de taart, waardoor dit apparaat een waardevolle aanvulling is op elke moderne keuken.

Philips Airfryer XL HD9257/80 Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Philips Airfryer XL HD9257/80 kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan het de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!