Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 series HD9875/90

Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 series HD9875/90 Specificaties:

  • Merk: Philips
  • Model: Airfryer Combi XXL Connected 7000 series HD9875/90
  • Capaciteit: Extra grote capaciteit van 2 kg/8,3 liter
  • Kookfuncties: 20+ bereidingsmethoden waaronder frituren, braden, grillen, bakken, eenpansgerechten, roerbakken, sauteren, en meer
  • Technologie: Rapid CombiAir-technologie
  • Connectiviteit: Wi-Fi verbonden, compatibel met NutriU-app
  • Bediening: Automatische bereidingsprogramma’s, intuïtief display
  • Energie-efficiëntie: Bespaar tot 60% energie en kook tot 40% sneller vergeleken met een conventionele oven
  • Reiniging: QuickClean, vaatwasmachinebestendige onderdelen
  • Afmetingen: 40,3 x 31,5 x 30,7 cm

Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 series HD9875/90 Review:

De Philips Airfryer Combi XXL uit de 7000 serie is een indrukwekkend multifunctioneel keukenapparaat dat een nieuwe dimensie van gemak en veelzijdigheid in het koken brengt. Met zijn enorme capaciteit van 2 kg/8,3 liter is het apparaat ideaal voor grote gezinnen of voor het bereiden van maaltijden voor groepen.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze Airfryer is de Rapid CombiAir-technologie, die een perfecte balans biedt tussen snelheid en kwaliteit in de bereiding van voedsel. Of je nu biefstuk wilt vacuümgaren, stoofschotels langzaam wilt koken, of voedsel wilt smoren, de Airfryer past automatisch de bereidingstijd, temperatuur en luchtsnelheid aan voor optimale resultaten.

De integratie met de NutriU-app is een gamechanger. Deze verbinding biedt niet alleen een overvloed aan gezonde en inspirerende recepten uit de hele wereld, maar het stelt je ook in staat om je eigen recepten te uploaden en te delen. Dit maakt de Airfryer een ideaal apparaat voor de avontuurlijke kok die graag nieuwe gerechten uitprobeert.

De automatische bereidingsprogramma’s maken het koken eenvoudiger dan ooit. Je selecteert gewoon je ingrediënt, bepaalt de hoeveelheid, en de Airfryer neemt de rest van het werk over, waardoor je tijd en energie bespaart. De energiebesparing van 60% en de 40% snellere kooktijd in vergelijking met een conventionele oven, maken deze Airfryer ook een economisch en milieuvriendelijk keuze.

Het onderhoud van de Airfryer is verrassend eenvoudig, dankzij de QuickClean-functie en vaatwasmachinebestendige onderdelen. Het intuïtieve display maakt de bediening van het apparaat moeiteloos, zelfs voor beginners in de keuken.

Conclusie:

De Philips Airfryer Combi XXL uit de 7000 serie is een uitzonderlijk veelzijdig en gebruikersvriendelijk keukenapparaat dat een must-have is voor moderne keukens. Het brengt gemak, snelheid en veelzijdigheid samen in één stijlvol pakket. Met zijn capaciteit, innovatieve technologie en integratie met de NutriU-app, is het perfect voor iedereen die houdt van koken en experimenteren met nieuwe recepten, terwijl ze tijd en energie besparen. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid feestmaal, de Philips Airfryer Combi XXL maakt het koken makkelijker, gezonder en leuker.

Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 series HD9875/90 Kopen:

Hieronder vind je een overzicht van webwinkels waar je de Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 series HD9875/90 kan kopen voor de laagste prijs. Klik op het plaatje om naar de webwinkel te gaan en de Airfryer te bekijken:

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!