Dit heerlijke broodje warm vlees speciaal tover je gemakkelijk uit je Airfryer

Het beroemde broodje warm vlees speciaal is een klassieker die vele wel kunnen waarderen. In dit recept laten we aan je zien hoe je dit broodje eenvoudig in de Airfryer kunt bereiden. Daarnaast voegen we nog een aantal extra ingrediënten toe om het broodje nog lekkerder te maken!

Airfryer accessoires

Ingredienten

• rustiek afbak stokbroodje
• 100 gram fricandeau of beenham in plakken
• handje sla, fijngesneden
• komkommer, in dunne plakjes
• 2 eetlepels gefrituurde uitjes
• klein handje taugé
• satésaus
• 1 ei

Bereidingswijze

• Verdeel de plakken beenham in de Airfryer, leg het stokbroodje erbij en bak deze voor circa 5 minuten op 180 graden.
• Bak in de tussentijd een klein spiegeleitje in een pannetje.
• Snijd het stokbroodje open en beleg met komkommer, sla en het vlees
• Verwarm de satésaus volgens de instructies op de verpakking en verdeel deze over het vlees
• Leg bovenop de satésaus de taugé, gefrituurde uitjes en het spiegelei en breng eventueel op smaak met wat peper en zout.

Serveer naast het broodjes eventueel nog wat satésaus

Airfryer kookboeken