Pasta, oorspronkelijk uit Italie, wordt in Nederland op allerlei manieren gegeten. Of de Italianen daar nu echt blij mee zullen zijn is een tweede… maar zolang het smaakt genieten wij er heerlijk van! Deze pasta taart is helemaal niet zo moeilijk te maken en het ziet eruit als een feestje.
10% korting speciaal voor jou met de code 'BOEK10'
Ingredienten:
– Gehakt
– Pastasaus
– Knoflook
– Ui
– Rigatoni pasta
– Kaas
Bereiding:
1. Kook eerste de pasta beetgaar in een pan.
2. Rul vervolgens het gehakt met de ui en knoflook in een pan.
3. Meng het gehakt met de pastasaus.
4. Vet een Airfryer springvorm(hier te koop), en giet de helft van de pasta saus erin.
5. Steek nu de pasta er één voor één rechtop in.
6. Giet daarna de rest van de saus eroverheen en top af met kaas.
7. 15 – 20 minuten op 180 graden in de Airfryer.