Philips Airfryer XXL aanbiedingen

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte Airfryer kom je eigenlijk uit op Philips Airfryers. Logisch, want Philips is de uitvinder van de Airfryer en hun apparaten zijn echt top. Het enige nadeel van Philips Airfryers is dat ze nogal aan de prijs zijn. Maar gelukkig zijn Philips Airfryers zoals de Philips Airfryer XL en Philips Airfryer XXL vaak in de aanbieding. Hieronder vind je een lijst van alle Philips Airfryer XL & XXL aanbiedingen. Klik op de aanbieding om de aanbieding te kijken. U wordt dan naar de webwinkel geleidt waar u de Airfryer kunt kopen. Airfryertotaal.nl verkoopt zelf geen Airfryers maar enkel Airfryer accessoires.

Philips Airfryer XL aanbiedingen

Bekijk hieronder de Philips Airfryer XL aanbiedingen:

Philips Airfryer XXL aanbiedingen

Bekijk hieronder de Philips Airfryer XXL aanbiedingen:

Philips had vroeger heel veel verschillende soorten Airfryers maar ze hebben het assortiment teruggebracht naar 4 type Airfryers:

Philips Airfryer Compact L | HD9216/40

De Philips Airfryer Compact L (HD9216/40) uit de Daily Collection is het kleine broertje van de Philips Airfryers. De Philips Airfryer Compact L heeft een inhoud van 2,2 liter, 1425 watt en is gemaakt voor huishoudens van 2-3 personen. De Philips Airfryer Compact L beschikt over Rapid Air-technologie en kan ongeveer 800 gram aan voedsel bakken. Het enige nadeel van de Philips Airfryer Compact L is dat deze maar maximaal 30 minuten kan bakken dus als je een cake 50 minuten wilt bakken moet je eerst 30 minuten bakken en daarna nog eens 20 minuten. Wanneer je met 2 personen bent is de Philips Airfryer Compact L perfect maar voor grote huishoudens raden wij de Philips Airfryer Essential XL , Philips Airfryer Avance XXL of Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing aan. Bekijk hierboven de Philips Airfryer Compact L aanbiedingen en bespaar geld!

Philips Airfryer Essential XL | HD9260/90 

De Philips Airfryer Essential XL ( HD9260/90) is de middelgrote Airfryer van Philips. De Philips Airfryer Essential XL heeft een capaciteit van 7 liter en kan daardoor met gemakt 1,2 kg friet bakken. Dat zijn maar liefs 5 porties! Ook heeft de Philips Airfryer Essential XL veel meer vermogen dan zijn kleine broertje, namelijk 1900 watt. Daardoor heeft de Airfryer veel meer kracht en daardoor gaart alles sneller. De Philips Airfryer Essential XL heeft een digitale bediening en kan tot 60 minuten bakken en braden. De Philips Airfryer Essential XL is een stuk goedkoper dan de XXL en voor middelgrote gezinnen van 2-4 personen is deze Airfryer perfect. Bekijk hierboven de Philips Airfryer Essential XL aanbiedingen en bespaar geld!

Philips Airfryer Avance XXL | HD9650/90

Heb je een groot gezin of heb je gewoon veel honger? Dan is de Philips Airfryer Avance XXL de juiste keuze voor jou! De Philips Airfryer Avance XXL ( ook wel HD9650/90 genoemd ) heeft een capaciteit van 7,3 liter en kan daardoor met gemak 1,4 friet bakken. Dat zijn ongeveer 6 porties. De Philips Airfryer Avance XXL beschikt over Rapid Airflow-technologie en is daardoor 1,5 x sneller dan een oven. De Philips Airfryer Avance XXL heeft een vermogen van 2225 watt en is daardoor superkrachtig. De Philips Airfryer Avance XXL heeft een digitaal display met 5 vooringestelde kookprogramma’s die je met één druk op de knop bedient. Deze Airfryer is perfect voor grote gezinnen of wanneer je graag hele maaltijden in een Airfyer wilt klaar maken en op zoek bent naar ruimte. Bekijk hierboven de Philips Airfryer Avance XXL aanbiedingen en bespaar geld!

Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing | HD9867/90

Ben je op zoek naar de creme de la creme van Airfryers? Zoek dan niet verder en koop de Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing, ook wel HD9867/90 genoemd. De Philips Airfryer Premium XXL beschikt over Smart Sensing- technologie en die passen de tijd en temperatuur automatisch aan. Daardoor heb je altijd perfecte bakresultaten in de Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing. De Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing heeft net als de Philips Airfryer Avance XXL een capaciteit van 7,3 liter en kan daardoor met gemak 1,4 friet bakken. De Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing heeft ook net als de Avance XXL een vermogen van 2225 watt en is daardoor één van de sterkste Airfryers op de markt. De Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing heeft als enige Airfryer op de markt een speciale Fat Removal-technologie die het overtollige vet uit eten verwijdert en opgevangen in de opvangbak onderin. Daardoor eet je tot wel 50% minder verzadigde vetten. De Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing is met zijn koperen accenten een prachtige Airfryer maar met die looks komt ook een pittig prijskaartje. Gelukkig zijn er altijd diverse aanbiedingen op de markt. Bekijk hierboven de Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing aanbiedingen en bespaar geld!