Help! Welke Airfryer moet ik kopen?

Je hebt waarschijnlijk al van veel mensen gehoord dat ze een Airfryer gaan kopen of hebben gekocht. Van de mensen die al een Airfryer hadden hoor je hoogstwaarschijnlijk alleen maar positieve verhalen, want de populairiteit van de Airfryer begint hard te stijgen in ons land. Maar welke Airfryer moet je nou kopen, en waar is deze het voordeligste? Hieronder leggen wij het verschil uit tussen de populairste Airfryer van dit moment.

Philips Airfryer kopen

Philips was de allereerste met het ontwikkelen van een Airfryer. Wanneer mensen een Airfryer kopen dan is er een grote kans dat ze er één van Philips zullen kopen. Deze hetelucht friteuse heeft van alle Airfryers op de markt het hoogste wattage. Daarnaast maakt de Philips Airfryer XL en de XXL gebruik van zogeheten twin turbostar technieken. Hierdoor wordt een optimale hetelucht circulatie gerealiseerd die voor een krokant product zorgen. In de Philips Airfryer kun je echt een scala aan producten bereiden. Dingen zoals taarten, quiches, vlees, en complete maaltijden zijn geen probleem voor dit krachtige wonder.

Welke Philips Airfryer kopen mensen het meest:

  • Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart

Wanneer je met meer dan twee personen bent is dit echt een hele goede keuze.

  • Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90
  • Philips Airfryer XL HD9260/90

Tefal Airfryer

Tefal kwam bijna tegelijk op de markt me hun Actifry. Deze doet in principe exact hetzelfde als die van Philips maar toch werkt deze net even anders. Waarbij de Philips de hetelucht echt alle kanten opblaast, heeft die van Tefal een soort draaiarm die de producten “omwoelt”. Hierdoor ontstaat ook een gelijkmatigere garing van het product.

De Tefal Actifry is een stuk goedkoper maar heeft ook flink aantal minder wattage dan die van de Philips. Voor een kleiner huishouden moet dit niet uitmaken. Maar wil je het maximale uit de Airfryer halen dan is die van Philips op lange termijn nog beter geschikt.

Inventum Airfryer

Inventum gaat de concurrentie voornamelijk aan met hun lage prijzen. Hiermee maken ze de Airfryer voor een hele grote groep gelijk heel interessant. De kwaliteit van de Airfryer heeft wel een groot verschil met die van Philips. Je mist hele goede luchtcirculatie en daarom moet je het product tussendoor vaker handmatig opschudden. Maar als jij opzoek bent naar een leuk instap model dan is deze Airfryer perfect voor een klein huishouden.

Princess Aerofryer

Princess heeft haar Airfryers anders genoemd, namelijk de Aerofryer. De prijs van deze Airfryer ligt heel laag zodat ze kunnen concurreren met de rest van de Airfryers. We lezen over dit type Airfryer verschillende verhalen. Zo zou de temperatuur op het scherm veel lager uitvallen dan de daadwerkelijke temperatuur. Ook zou het handvat veel te heet worden, maar dit is waarschijnlijk al verholpen met latere uitgaven.

Welke Airfryer moet ik kopen?

Wil jij de allerbeste ervaring krijgen met het Airfryen? Dan moet je gewoon voor een Philips airfryer XL of XXL gaan. Deze kost wat meer dan de concurrenten maar je zult er maximaal lol aan beleven. Hiermee bak, grill, stoom je werkelijk van alles op het aanrecht. Ben jij niet zo’n maximale gebruiker dan kun je kiezen voor een ander merk.